OVO JE NAJVEĆA ŠTROKA U "ELITI": Glumi ribu, a nosi tuđe farmerke, koje 20 dana nije oprala!

Autor:

Zadruga

28.02.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Poršelina raskrinkala cimerku za koju tvrdi da je najneurednija takmičarka ove sezone.

OVO JE NAJVEĆA ŠTROKA U "ELITI": Glumi ribu, a nosi tuđe farmerke, koje 20 dana nije oprala!

Foto: printskrin

Učesnica "Elite" Slađana Lazić poznatija kao Slađa Poršelina javno je izrazila svoje gađenje prema Danki Grujić zbog toga što, navodno, nije oprala farmerke koje joj je pozajmila.

Ovaj događaj izazvao je brojne polemike među fanovima rijalitija, ali i široku pažnju medija, s obzirom na to da se radi o atraktivnoj devojci koja se "prodaje za opasnu ribu".

- Ja sam dala Danki farmerke da ih obuče, a ona ih nije oprala. Ne mogu da verujem da je toliko lenja. Dvadeset dana ne može da opere farmerke! One nisu bile uflekane, nego nošene. Katastrofa je da se to radi - požalila se Slađa cimerima pred milionskim auditorijumom, a Nikola Lakić se posebno zgrozio na to, pa dodao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Danka Grujić se fura kao opasna riba, a ne pere stvari

- Luka daje svima da nose njegove farmerke. Njih četvoro idu stalno i menjaju jedne farmerke. Ne vidim da li ljudi smatraju da je to normalno?! Jednom sam ovde jednoj osobi dao majicu, koju nije oprao, pa sam ja onda nakon što mi nije vratio to samo zaboravio na nju. Ako se neko ne seti da mi vrati majicu, onda mi ona više ni ne treba.

Podsećanja radi, higijena u rijalitiju je česta tema tokom svih sezona, što potvrđuje i mentorka Gordana Džehverović, čije zaduženje je da nadgleda ponašanje učesnika i proverava higijensko stanje u Beloj kući. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Goca Džehverović se svaki put zgrane kad zatekne nered u Beloj kući

Ona ima ulogu da takmičarima koji mesecima borave na veleleponom imanju ukazuje o čemu treba da povedu računa, kada je reč o opštoj higijeni o kojoj bi svi podjednako trebalo da brinu. Međutim, o održavanju i pranju ličnih stvari, čak ni ona ne polemiše, pošto to nije u njenoj nadležnosti.

Goca obično primeti kada je prostor u kome borave havarisan kao što je nedavno primetila i napravila frku u kući.

Pogledajte ovo. Neko je jeo pasulj, a nije očistio za sobom. Sve mogu da razumem, ali da toliko ne brinete o higijeni, to mi nije jasno. Kome si davala pasulj da jede - pitala je Džehva Lejdi Di, tokom jedne od skorašnjih poseta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading