SKANDALČINA U PRIJEPOLJU: Janjuš šamarao brata Borisa na Mihailovom pomenu - izbila TUČA zbog kuće i imanja!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad je video da se majka potresla, Boris je, besan, skočio na Janjuša i počeo da ga čupa za majicu!

SKANDALČINA U PRIJEPOLJU: Janjuš šamarao brata Borisa na Mihailovom pomenu - izbila TUČA zbog kuće i imanja!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Marko Janjušević Janjuš potukao se s bratom Borisom jer je na četrdesetodnevnom pomenu bratu Mihailu pokrenuo temu oko podele imovine. Iako sve vreme ističe da je uz svoje i dao im je podrška u najvećem boli, istina je sasvim drugačija. Naime, učesnik "Elite" je poslednji put kad je bio u kući u Prijepolju digao sve na noge idejom da imanje i kuća odu na doboš i da pare moraju da se podele na ravne časti, te da svako posle prodaje ode na svoju stranu.

Republika

Foto: Instagram.com

Boris Janjušević

 

- Janjuš nikada nije bio emotivno vezan za kuću u Prijepolju, uvek je govorio da je to zabit, da je kazna imati toliko imanje i kuću, a tako daleko od grada. Kao veoma mlad, on je napustio svoje, tražeći sreću po belom svetu. I rijaliti je prihvatio samo da bi otišao od svojih. Iako su njegovi stekli mnogo, on nije mario za njihov trud i rad. Sagradili su veliku kuću, za svakog sina po jedan deo kuće, za Janjuša, Borisa i pokojnog Mihaila. Računali su da će se poženiti i da će svi da budu tu s njima - počinje priču rođaka porodice Janjušević čije ime je poznato našoj redakciji, pa dalje otkriva:

 

- Janjuš je bio kod svojih na četrdesetodnevnom pomenu bratu Mihailu i bio je prilično rezervisan. Nije mnogo pričao, videlo se da ga nešto muči. Kad je završeno sve na groblju i kad su seli za porodični ručak, on je pokrenuo temu raspodele imovine. Svima je bilo mnogo neprijatno, dečko se još nije ohladio, a ti pričaš o podeli nasledstva, prodaji kuće i okućnice. Majka je zaplakala na sav glas, bacila je tanjir. "Nek si proklet kad nemaš osećaj za našu tugu. Svaka moja suza nek te stigne, sine", izustila je ona i povukla se u svoju sobu. Tada je nastao haos za stolom i prava drama.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com, Republika

Janjuš, Mihailo Janjušević

Prva rođaka koja se inače i našla na licu mesta otkrila je još detalja svađe.

 

- Kad je video da se majka potresla, Boris je, besan, skočio na Janjuša i počeo da ga čupa za majicu. Gurali su se i udarali, pali na pod i tada su rođaci i otac počeli da ih razdvajaju. Janjuš je u jednom trenutku i ošamario Borisa. Jedva su uspeli da ih rastave da ne dođe do krvi. Janjuš je rekao da očekuje da se stanje vezano za raspodelu imovine što pre reši. Da se reguliše Mihajlov deo i kome će on da pripadne sada, kada njega više nema. Išao je u krajnost da ih savetuje da prodaju celu kuću i sve oko nje i podele novac na ravne časti. Boris nije hteo da čuje za takav scenario jer on obožava Prijepolje i sve što ima veze s porodičnom kućom. Poštuje porodičnu tradiciju i nikada neće napustiti ognjište. Za njega Janjuš više ne postoji posle ovoga - završava rođaka porodice Janjušević iz Prijepolja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Cilka

27.02.2024 21:57

Olos samozivi

Odgovori 38 0
Anq

27.02.2024 23:21

Ako je ovo istina, onda je to strašnno i još jedna ogromna bol za roditelje i brata. Strašno je i pomisliti to da za života roditelja prodaješ njihovu imovinu stečenu njihovim trudom i radom i u starosti ih teraš iz kuće njihove, njihova ognjišta. Ne mogu da poverujem da je ova informacija istinita i da je Janjušević Marko tolika propalica. Nadam se ( zbog njegovih roditelja i brata)da je ovo nečiija izmišljotina.

Odgovori 32 3
Ljiljana

28.02.2024 01:27

Ja lično verujem u ovu priču. Onoliko koliko je uložio toliko i neka dobije. Mada mislim da nije uložio ni dinara. Fukara bez obraza,stida, srama, morala. Žao mi roditelja,Borisa. I mladosti koja sebi oduze život. Vidi se ko je i šta je, njegovo ponašanje prema učesnicima Elite. I tamo devojke hvata za gušu, ponašanje prema malom Urošu. Ne iznenađuje me njegovo ponašanje, vidite li ljudi s kim je on u vezi. Treba izdržavati sponzoruše i decu. Odvratan, ogavan, a ovamo kao plače,hvata se za glavu i glumata na intervjuima. 👹🐖🐷💩🤮

Odgovori 27 1
dušanka

28.02.2024 05:17

JANJUŠ JE RAZMAŽEN, KAO PRVI SIN...RODITELJI SU POGREŠILI...BEZOBRAZAN,,,U SVAKOM POGLEDU...NEMA EMPATIJU NI PREMA RODITELJIMA...NI PREMA SREDNJEM BRATU...A O ENI I KRUNI DA NE GOVORIM...JANJUŠ VOLI SAMO SEBE...

Odgovori 22 1