KAČAVENDA ZAVRŠILA NA LEKOVIMA: Bivši suprug je ŠOKIRAO, deca nisu znala šta se DEŠAVA!

Autor:

Zadruga

27.02.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda otkrila detalje svog razvoda!

KAČAVENDA ZAVRŠILA NA LEKOVIMA: Bivši suprug je ŠOKIRAO, deca nisu znala šta se DEŠAVA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

Danas je u "Eliti" održana debata na temu "da li je bolji dobar razvod od lošeg braka". Reč je dobila i Milena Kačavenda, koja se složila sa konstatacijom da je bolje rastati se, nego ostati u lošem braku, a otkrila je i da je završila na lekovima tokom svog.

- Prvo zašto ostaju u lošim brakovima i vezama jer nemaju herca. Ja sam mislila da je budalaština, pa sam završila na psihostabilizatorima. Sve ono što si sa nekim planirao, dešava se da se sneško srušio i to se po meni odnosi i na veze i na brakove. Izgovori su deca, izgovori kada nema neko hrabrosti... - započela je Milena, pa nastavila:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kačavenda priznala da je završila na lekovima tokom braka

- U današnjim brakovima, ja iz svojih primera, muškarci su barabar gajili decu sa ženama. I to je izgovor. Ja ceo život motam sarmu i kuvam, ali idem i na trening i gledam kako ću da izgledam. Pojedine su žene rekle: "Bolje da smrdim na kap parfema, nego na sarmu" - istakla je ona, pa dodala:

- Konkretno, ja sam imala top brak, svako je imao svoj individualni život, porodični život je funkcionisao. Obojica sinova su jako teško podnela razvod iako nisu govorili o tome. Na neki način su bila različita interesovanja u različitim godinama. Desilo se da sam predložila: "Hajde da odemo u bračno savetovalište", na šta je čovek umro od smeha. Mnogo je primera gde su se razveli zbog švalerki i niko ih nije oženio - rekla je Kačavenda tokom današnje debate.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kačavenda otkrila da su njeni sinovi teško podneli razvod

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
dušanka

28.02.2024 05:20

MILENA NE DAJ SE DUŠMANIMA...SAMIR JE GENIJE...SVIĐALO TI SE ILI NE...VI STE TAJ ROMNTIČNI SPOJ, KOJI ŽELI SVAKO OD NAS...

dušanka

28.02.2024 05:25

MILENA...NE DAJ SE...SAMIR JE TVOJA SRODNA DUŠA..