ORGANIZOVANO POMIRENJE ANELI I ASMINA! Janjuš saznao za njihov TAJNI PLAN, pa napravio karambol uživo u programu!

Autor:

Zadruga

27.02.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli se izlanula, pa otkrila sve o susretu sa Asminom, Janjuš pobesneo kao nikad.

ORGANIZOVANO POMIRENJE ANELI I ASMINA! Janjuš saznao za njihov TAJNI PLAN, pa napravio karambol uživo u programu!

Foto: ATA Images

Tokom sinoćnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su imali žestoku raspravu, nakon što je ona izjavila da planira susret sa Asminom Durdžićem, ali da Janjuš tome neće prisustvovati.

Kako je to izgovorila, Janjuš je momentalno skočio i suprotstavio joj se pred svima, a mnogi su posumnjali da Aneli planira pomirenje sa Asminom:

- Aneli, slušali smo vaše rasprave često, Janjuš tebi ne veruje da ćeš ti posle elite da ostaneš sa njom, čak je rekao da ne sumnja u Alibabu nego u nekog drugog. Došlo je do preokreta, Alibaba smatra da ga ludo voliš i da može da te vrati odma, da si mu jedina interesna sfera, da može da te vrati olako, ali da ne želi. Kaže da je samo tvoja igra - pitao je Milan.

- Presmešno mi je to Milane, ja sam znala da će to tako da bude. Juče sam Janjušu to u krevetu govorila da će on da preokrene priču jer ja kao njega volim, ja njega odlično poznajem, ja ću sad iza ovoga najaviti sledeće šta će reći. On je ostao bez i jednog argumenta, objavio je porno video, to je za mene sve očekivano. On je bolesnik, logično je da čoveka ne volim, smešno mi je jer ne znam koji bolesnik može reći da ja njega volim. Čoveka sam niti videla niti čula, smešno mi je jer gledam kako ti reaguješ. On je došao do tog zaključka ne znam ni ja na osnovu čega - govorila je Aneli.

- On je rekao kad bi se on pojavio ovde, da može odma da te vrati -rekao je Milan.

 

- Pa, hajde neka dođe da vidimo baš, ali ja znam da on nikada neće ući. On je to izjavio kada sam ja rekla da više volim Janjuša nego što sam njega ikada. Na koji način on to mene može vratiti, hajde neka dođe -rekla je Aneli.

- Ja sam znao da će on to uraditi, on ima pravo da veruje u neke stvari, ako želi da dođe neka pokuša da je vrati. Ako uspe da je vrati ja mu sve opraštam, jer bi ispalo da je sve u pravu. Ja dajem reć da ću sad reći svaka ti čast i sve ti opraštam. Ako te neko ne interesuje ti ne pišeš takve stvari. Ja se njima ne mešam samo imam neke svoje razloge zbog kojih bih seo i popio kafu sa njima. Mi nemamo probleme što se njega tiče, ja nisam imao ozbiljnu vezu ni pre ni posle braka i onda imam slabo poverenje -rekao je Janjuš.

- Ja ću ići da živim sa Janjušem gde god budemo živeli ali ću prvo morati do Linca da rešim svoje probleme -rekla je Aneli.

- Znam ja šta treba da rešiš, ja ne mogu ništa da uradim o njihovoj situaciji, on mene čovek ne zanima. Naravno da ne verujem da će uspeti da je vrati, trebala je da odgovori istog trenutka da se to neće desiti i da demantuje te navode. Sa kim ćeš ti ići u Linc? - nastavljao je Janjuš.

- Pa sama ću ići, naravno da ću se dogovarati sa njim o tome ali bih mogla i sama da odem -rekla je Aneli.

- Da li si ti normalna šta pričaš da ćeš ići sama, ti si bolesna kao i on, kako možeš da ideš sama tamo da se vidiš kad imaš pored sebe nekoga. Ti kao da imaš viziju da moraš da se čuješ sa njim i da ispravljaš nešto što je nemoguće ispraviti. Ti si ovde ispričala neke stvari za koje ni jedna osoba ne može da kaže da može biti dobra - besneo je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading