BOLAN ŠAMAR REALNOSTI DVA MESECA NAKON MIHAILOVOG SAMOUBISTVA: Janjuševi urlici odzvanjali imanjem - potresne scene slomile njegovu porodicu!

Autor:

Zadruga

25.02.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš je izleteo iz Bele kuće, pa se rasuo u komade.

BOLAN ŠAMAR REALNOSTI DVA MESECA NAKON MIHAILOVOG SAMOUBISTVA: Janjuševi urlici odzvanjali imanjem - potresne scene slomile njegovu porodicu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rođeni brat aktuelnog učesnika "Elite", Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, pre tačno dva meseca, 25. decembra izvršio je samoubistvo vešanjem u stanu.

Naime, kako je danas tačno dva meseca od kako je ovaj nemili događaj porodicu Janjušević zavio u crno, Janjuš je smogao snage i nakon nekog perioda se vratio u rijaliti kako bi nastavio dalje borbu, a sinoć nije mogao da iznese nominaciju kako je želeo, jer mu je ovo, kako je i sam rekao, najteži dan u životu.

On je napustio Belu kuću, pa se osamio u pabu, gde je prolio more suza, a ove bolne scene definitivno su pogodile njegovu porodicu, koja prati Janjuševo učešće u rijalitiju, te im nije lako da ga gledaju u ovakvom stanju.

 

Janjuš nije želeo ni Aneli Ahmić pored sebe, već je zatražio malo prostora, kako bi patio u tišini, sam sa svojim mislima, što mu je bilo neophodno. Janjuš je kukao i jecao na sav glas, a imanjem su se prolamali njegovi bolni urlici.

Janjuš ni dan-danas ne može da zaboravi veče, kada je obezbeđenje ušetalo na imanje, izvelo ga, pa saopštilo da mu je mlađi brat izvršio samoubistvo, nakon čega je usledila sahrana u rodnom Prijepolju. Janjuš je nedavno napustio "Elitu", kako bi posetio Prijepolje i groblje, gde je održan Mihailov četrdesetodnevni pomen.

- Uh, je**m ti sunce u pi**u ti jebem. Ja i dalje ne verujem šta se desilo - govorio je Janjuš kroz suze.

 

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading