MAJA NI NE SLUTI ŠTA JOJ SE SPREMA: Zvanično saopštenje će je DOKUSURITI! Neće joj biti dobro

Autor:

Zadruga

24.02.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolje da ne zna pravo stanje stvari!

MAJA NI NE SLUTI ŠTA JOJ SE SPREMA: Zvanično saopštenje će je DOKUSURITI! Neće joj biti dobro

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković

Otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, izneo je svoje mišljenje o svežem pomirenju njegove ćerke sa Slađom Poršelinom Lazić. Taki je otkrio svoje stavove o Slađi i izrazio zabrinutost da pomirenje možda nije iskreno, već da postoji skrivena namera.

Taki je istakao da je Bela kuća zatvoren prostor i da su odnosi unutar nje stvar učesnika. On je naglasio da nije bilo zle krvi i da je njihov međusobni odnos njihova stvar. Ipak, izrazio je zabrinutost da bi Slađino pomirenje sa Majom moglo biti motivisano željom za stvaranjem određenog imidža, imajući u vidu Slađinu javnu izjavu da je veliki fan Maje i da je inspirisana njenim stilom i ponašanjem.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Taki Marinković

- To je zatvoren prostor, tu nije pala nikakva zla krv, ko je šta na moru uradio, to je njihova stvar. Ta devojka Slađa je bila kod mene kući i stvarno smo imali okej odnos, to što je bila malo arogantnija možda prema taksistima i nekom drugom osoblju to je njena stvar. Samo se ja plašim da to nije zbog kadra kao što Slađa zna da radi, ipak je ona i sama rekla da je veliki fan Maje Marinković i Stanije Dobrojević i kopira ih u šminkanju pa mislim da je možda zbog velike ljubavi prema Maji ponovo počela sa njom da se druži - rekao je Marinković, preneo je Pinkov portal.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Slađa Lazić

Podsećanja radi, svojevremeno se pisalo da je Lazićeva bili u intimnom odnosu sa Majinim ocem, ali to nikada nije potvrđeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
wow

25.02.2024 08:15

Sladja izvisila kod Andjela i Anite, pa se brze bolje priklonila Maji…..inace Sladja je tako degutantna ,primitivna i elementarno neobrazovana , da izaziva sok svojom jeftinom pojavom ,ponasanjem i pricom !