KOD MENE JE MAJIN TELEFON: Taki progovorio o ćerkinoj aferi sa Duškom Tošićem - ovo sluti na HAOS!

Autor:

Zadruga

22.02.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi bruje o navodnoj aferi Maje Marinković i Duška Tošića!

KOD MENE JE MAJIN TELEFON: Taki progovorio o ćerkinoj aferi sa Duškom Tošićem - ovo sluti na HAOS!

Foto: ATA Images

Otac popularne rijaliti učesnice Maje Marinković, Radomir Marinković, poznatiji kao Taki, oglasio se kako bi progovorio o navodima da je njegova ćerka imala aferu sa Duškom Tošićem. Naime, danas se tokom emisije "Pitanja gledalaca" potegla tema oko odnosa Maje i Duška, a iako je on uz mnogo smeha demantovala navode, svojom reakcijom je svima dala pravo da sumnjaju da navodi možda i nisu lažni.

Međutim, pored Majine reakcije, jako veliku pažnju privukao je i Marko Đedović koji se umešao tokom njenog odgovaranja na pitanje i pred svima rekao da zna nešto o tome i da navodi nisu pogrešni, zbog čega su svi zanemeli u Beloj kući.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Maja Marinković i Duško Tošić

Taki je izneo svoje oštro mišljenje o ovoj aferi, koje je bilo kratko i jasno, a po svemu sudeći izgleda da mu ni najmanje ne prija što je njegova mezimica povezana sa Tošićem. 

- To se nije desilo - rekao je kratko Taki, a onda dodao:

- Majin telefon je kod mene i tako nešto nema u telefonu - poručio je Marinković za Pink.rs.

Republika

Foto: ATA Images

Maja Marinković i Duško Tošič

Taki je kao i svaki put do sad bio na strani svoje ćerki i podržao priču koja je ona iznela, a ostaje da vidimo da li će se tokom boravka saznati neki novi detalji i da li će možda baš Marko Đedović da razveže jezik i otkrije detalje o navodnoj aferi koje sve interesuju. Ostaje da vidimo kako će Maja reagovati ako dođe do toga, pošto je već danas svojim ponašanjem pokrenula dosta komentara na društvenim mrežama, a kako publika kaže ovako se ponaša kada laže i pokušava da sakrije istinu, ali ipak samo ona zna šta je tačno. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading