DUŠKO TOŠIĆ BIO SA MAJOM MARINKOVIĆ? Isplivali šok detalji u programu uživo, u Eliti nastao MUK!

Autor:

Zadruga

20.02.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta pregorela od besa zbog optužbi cimera!

DUŠKO TOŠIĆ BIO SA MAJOM MARINKOVIĆ? Isplivali šok detalji u programu uživo, u Eliti nastao MUK!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Produkacija televizije Pink danas je takmičarima "Elite" zadala zadatak da imaju debatu i pričaju o lažima u muško-ženskim odnosima. Prva je dobila reč Maja Marinković koja je smatrala da više lažu muškarci iz raznih interesa, a onda je donila iznenadni napad svog prijatelja Uroša Stanića

On je žestoko udario na nju, optužio je da je koristila ljude zbog silikona koje je želela da uradi, a onda je optužio da je bila sa reperom Dragomirom Despićem Desingericom i fudbalerom Duškom Tošićem

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković Elita

- Meni je mnogo teško da branim muškarce zato što sam uvek na strani žena ali pokušaću. Žene lažu zbog ličnog interesa i cilja, itekako i žene lažu, Maja je ovde rekla da su žene svetice ali itekako nisu, postoji i druga strana medalje. Ja nikad nisam bio sa ženom, ovo pričam iz stvari koje sam čuo. Znam za devojke koje su pričale da ih boli glava i da ne mogu da imaju odnose a ustvari idu sa drugim se j*bavaju, to su te sponzoruše koje rade svašta zbog novca. Majo, meni je žao što si se ti viđala sa Duškom Tošićem i Desingericom, odakle tebi pare za te silikone i sve ostalo - rekao je Uroš.

- To je jako ružno što spominješ ljude iz spoljnjeg sveta, ja sam sve što sam uradila na sebi zaradila u rijalitiju, meni je kartica puna. Ja nisam bila ni sa jednim likom kojeg si naveo, ja sam sve ovo demantovala - poručila je Maja.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković Elita debata

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Laki

20.02.2024 20:56

Pišete gluposti koje je izjavio onaj derpe... cccc