ANĐELO JECA NAKON VRELE AKCIJE SA ANITOM: Obrukao se za sve pare, nakon ovoga sledi RASKID!

Autor:

Zadruga

20.02.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok scena na Rajskom ostrvu!

ANĐELO JECA NAKON VRELE AKCIJE SA ANITOM: Obrukao se za sve pare, nakon ovoga sledi RASKID!

Foto: youtube.com/pink.rs

Kako su na "Ljubavnoj Elitoviziji" odneli glavnu pobedu, odnosno pobedu od strane SMS glasova, Anita Stanojlović i Anđelo Ranković su dobili priliku da se osame i borave na Rajskom ostrvu nedelju dana, o čemu sanjaju mnogi parovi, ali i učesnici "Elite".

Kako je Anđelo već više puta rekao da ne želi da ima s*ks ispred kamera, što Aniti nikako nije odgovaralo jer je željna intimnih odnosa sa njim, njih dvoje su sinoć otišli u kupatilo, gde su imali vrelu akciju. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

Međutim, nakon toga Ranković ne može da se dozove sebi pameti, pa sve vreme očajava jer strahuje da ih je kamera usnmila i da njegova porodica može da vidi kakvu akciju su njih dvoje imali. Anđelo je postao glavna tema na društvenim mrežama, a njegov pad u očaj zbog intimnog čina sa Anitom izazvao je burne komentare, a čak ni njegova lepša polovina nije mogla da mu pomogne da izađe iz minus faze. 

- Svetislav sa Zvezdare je d*rpe zato ne može da j*be. Aranđel je sat vremena proveo u wc-u plačući. Muškarčina nema šta- Da li je zbog zabrinutnosti da mu se sinoć videla p*ša ili što niko više ne uzvraća provokacije, procenite sami - napisala je jedna stranica na svom profilu na kojem se komentarišu dešavanja iz "Elite". 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Fanovi ismevaju Anđela na društvenim mrežama

Kako će Anđelo i Anita da prevaziđu ovaj problem ostaje da vidimo, kao i da li će zbog ovoga doći do kraha veze, jer je poznato da je u prethodnim sezoanam Ranković stavljao tačku na ljubavne odnose kad upadne u ovakvu fazu. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading