MILAN MILOŠEVIĆ PROČITAO PISMO OCA ŠPARAVALO: U Beloj kući muk, Anđela im se obratila u kameru i sve ZGROZILA!

Autor:

Zadruga

19.02.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok u programu uživo!

MILAN MILOŠEVIĆ PROČITAO PISMO OCA ŠPARAVALO: U Beloj kući muk, Anđela im se obratila u kameru i sve ZGROZILA!

Foto: TV Pink/printscreen

Voditelj Milan Milošević na samom početku emisije "Pretres nedelje" pročitao je pred svima učesnicima "Elite" pismo koje je otac Anđele Šparavalo napisao nakon njenog obraćanja na "Elitoviziji". 

- Anđela, Sada ti ovo pismo piše otac i znaj da se posle ovog pisma neću oglašavati! Vidim da te poruka koju ti je poslao brat nije ni malo dotakla, i da posle bratove poruke ljubiš ona žvalava usta i da ti se cela nacija gadi. Meni kao ocu si se zgadila, a mogu da zamislim kako je elitarima kad to gledaju uživo. Ovo što si uradila porodici, da tvoju mamu vodim u hitnu, a moju si stavila u bolnicu, a ti i dalje ne mariš, gledam i ne verujem šta sam gajio. Svesno ubijaš porodicu zbog žvalave, a ne daj Bože da se nešto desi bati, mami i baki, bićeš u ozbiljnom problemu, to ti ja obećavam - čitao je Milan Milošević, a u Beloj kući je zavladao muk. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milan Milošević

- Ja sam se oglasila tad i mislim da sam tako trebala da postupim. To nije Bojana pisala, nego ja. Ja sam osetila da treba da napišem te reči. Ja sam pisala šta mi je dolazila u glavu da ne bih nešto zaboravila da kažem i tako mi je bilolakše da izrazim svoje emocije. Ne znam šta da kažem za ovo što je rekao moj otac, ja sam jasno i glasno rekla, majka i otac su mi pričali da gledaju mene i moj život i da budem srećna. Ja sam u ovom odnosu sa Bojanom najsrećnija. Mene neko da tera, niko neće da mi kaže šta ja da izaberem - poručila je Šparavalo nakon pisma. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading