IVANI ŠOPIĆ SEVNULE GRUDI: Nikad vrelije izdanje voditeljke "Elite", ovo je OPASNO PO ZDRAVLJE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.02.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka "Elite" zapalila društvene mreže!

IVANI ŠOPIĆ SEVNULE GRUDI: Nikad vrelije izdanje voditeljke "Elite", ovo je OPASNO PO ZDRAVLJE! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna voditeljka rijalitija "Elita" Ivana Šopić ponovo je privukla pažnju svojih pratioca na društvenim mrežama objavom novih fotografija na Instagramu. Ovoga puta, Ivana je pozirala sa podignutom kosom u repu i nosila je zanimljiv stajling koji je izazvao veliku pažnju javnosti, a pogotovo pripadnicima muškog pola.

Ivana se ovoga puta odlučila za kombinaciju bele pantalone i dominaciju plave boje u gornjem delu outfita. Ova kombinacija je istakla njenu zavidnu figuru, dok je posebnu pažnju privukao njen dekolte. Pratioci su se složili da je izgledala izuzetno privlačno, a ispod objave su se nizali brojni komplimenti na račun njenog stajlinga i izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Šopić (@sopicka_)

Kao i uvek, Ivana je izazvala lavinu pozitivnih komentara ispod svojih fotografija. Njeni pratioci su se utrkivali u komplimentima, nazivajući je "neodoljivom lepoticom" i "bombetinom". Ovakve reakcije su dokaz koliko je voditeljka omiljena među svojom publikom i kako njen stil i pojava uvek izazivaju interesovanje javnosti.

Ivana Šopić je svojim novim stajlingom još jednom potvrdila svoj modni i stajling senzibilitet, ostavljajući snažan utisak na sve one koji je prate na društvenim mrežama. Njen talenat za kombinovanje odeće i isticanje ličnog stila svakako su joj doneli veliki broj vernih fanova koji s nestrpljenjem iščekuju njen sledeći modni poduhvat.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading