MATOROJ SE SMUČIO SNIMAK ANITE I ANĐELA, HITNO PREKINULA PROGRAM: Totalni kolaps u Beloj kući, Tomićeva doživela napad!

Autor:

Zadruga

19.02.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora je ugledala ljubavnu scenu Anite i Anđela, pa momentalno prekinula program.

MATOROJ SE SMUČIO SNIMAK ANITE I ANĐELA, HITNO PREKINULA PROGRAM: Totalni kolaps u Beloj kući, Tomićeva doživela napad!

Foto: TV Pink/printscreen

U Beloj kući su takmičarima pušteni klipovi sa Elitovizije. Prvi nastup koji je pušten bio je nastup Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, koji je odneo pobedu.

Anita i Anđelo su prethodno spakovali stvari, pa otišli na Rajsko ostrvo, što im je nagrada za pobedu na Ljubavnoj Elitoviziji.

 Za to vreme, Jovana Tomić Matora je komentarisala njihov snimak, odnosno, nastup, a u jednom momentu joj se slošilo, pa je morala da napusti Belu kuću i ode u toalet. Njoj se, sudeći po reakciji, smučio prikazani snimak, pa je javno izrazila nezadovoljstvo i poručila svima da mora napustiti kuću.

- Idem da ka*im - rekla je Matora, dok je gledala ovaj snimak.

Podsećamo, učesnici Elite Anđelo Ranković i Anita Stanojlović, nedavno su se mazili  na krevetu u spavaćoj sobi, pa su tokom razgovora nasmejali cimere pričom o deci. Oni su rekli da bi im naslednici bili pametni na Anitu, a lepi na manekena, sa čime su se mnogi složili.

- Naša deca bi bila lepa kao lutke! Sad će neko da pomisli da smo otišli predaleko, ali mi je to palo na pamet! Zamisli male nas! Lepa deca na tebe, a pametna na mene! Zapravo lepa i pametna na mene - pričala je Anita, dok se Anđelo smejao. 

Ceo razgovor su čuli njihovi cimeri u spavaćoj sobi, pa su se smejali naglas dok su se razbuđivali.

Inače, oni su nastupili zajedno na Elitoviziji, a Kija Kockar, koja se našla u žiriju rekla je da je sigurna kako Anita nikada nije ni volela žene, te i da je sada pokazala svoju pravu seksualnu orijentaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading