MATORA DOŽIVELA NERVNI SLOM: Ne zna gde udara zbog Anđela i Anite, popucala po svim šavovima: PRIZNAJEM, OPROSTILA BIH!

Autor:

Zadruga

02.02.2024

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomićeva urla na sav glas, još nije prebolela Anitu!

MATORA DOŽIVELA NERVNI SLOM: Ne zna gde udara zbog Anđela i Anite, popucala po svim šavovima: PRIZNAJEM, OPROSTILA BIH!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom današnje emisije "Gledanje snimaka" Jovana Tomić Matora ponovo je doživela nervni slom zbog Anite Stanojlović i Anđela Rankovića. Ona je pobesnela zbog toga što Anita govori da sa njom nije bila srećna i da je sa Anđelom bolja verzija sebe. 

Moje promene se vide, ja nisam mislila na nju, nego na promenu da sam ja srećnija, da ljudi vide promenu. Mene ne zanima, ona shvata kako hoće, neka sam ja smeće, ja nju neću vređati - rekla je Anita.

- Kao što je radila u prethodnim odnosima kada je htela da se dodvori pričala je sve najgore o Zoli, o Marku Markoviću. Ja nju poznajem, aludira na mene, kada smo bile zajedno nismo imale fizičke kontakte. Ona nije bila nesrećna zbog mene, nego zbog nje same. Ja priznajem da bih oprostila i bila bih najveći indijanac na svetu, zarad rijalitija vraćanja, zbog čega. Ovo bi se svakao desilo, nju briga za ljubav, ona gleda samo svoj cilj - rekla je Matora.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora Elita

- Meni je drago da su promene vidljive, u pravu je Antia, Matora će da vuče na svoju stranu kako njoj to odgovara, navodno Anita nju degradira. Ona se promenila za razliku od svoje prošlost, njena prošlost su i kazne, i lomovi, i ljubav i sve. Ja govrim o periodu od 16 meseci, a ne od dva emseca braka, govorim i o periodu u kom smo mi - komentarisao je Anđelo.

- Ja smatram da je sujeta da na svaki komentar ima potrebu da nekog uvredi, Anita je neko ko je lako prilagodljiv, kada joj nešto treba ili ima cilj. Poslušala je Lepog Miću, kada treba ona je takva. Kada ja to kažem ispadne da sam ja ljubomorna, ali polako ne trčite pred rudu. Ona je i dalje pritajeno zlo, i pokvarena osoba, isto tako mi je obećavala da će se promeniti. Ja kada bih morala da vratim Anđelu, vratila bih mu ovako. Zamisli da sam se vratila Aniti opet - rekla je Matora, pa počela da urla na sav glas. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora Elita

- Ja nemam pravo uopšte da pričam, izvini što pričam o tom odnosu, ovde se folirate, glumite, likujete ovde da će neko biti ljubooran na vas, ljude bo*i kurac. To se samo ja primam na vas - urlala je ona na sav glas. 

Đedović je pokušavao da je dozove pameti i objasni da svojom pričom kanali samo sebe, ali mu to nije pošlo za rukom, jer ona to nije mogla da uvidi. 

- Omašena tema totalno. Oni se vraćaju na odnose koji su mrtvi. Odnos njih dve treba biti mrtav, taj odnos je bio katastrofa, kao i ova sada priča. Nisam kontao o čemu se radi, pola sata su pričali, ali ja sam se fokusirao da skontam o čemu se radi. Promene se vide na Aniti. Matora je polupana, ona misli da su svi u teoriji zavere protiv nje. To je užasno, ja ne razumem zato što Matora skače, promenu svi jednostavno vide - govorio je Marko Đedović.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora i Marko Đedović Elita

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading