RAT IZ "ZADRUGE" NE PRESTAJE: Dalilina majka se obratila Dejanu Dragojeviću: Ako se bojiš Alaha...

Autor:

Zadruga

14.02.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Mujić se javno obratila bivšem zetu Dejanu!

RAT IZ "ZADRUGE" NE PRESTAJE: Dalilina majka se obratila Dejanu Dragojeviću: Ako se bojiš Alaha...

Foto: ATA Images, Facebook

Nekadašnji bračni par koji se razveo tokom boravka u "Zadruzi 5" Dejan i Dalila Dragojević i dalje je jedna od glavnih tema u javnost, iako nisu zajedno već jako dug vremenski period. 

Dejan je nedavno postao voditelj, a njegova prva emisija privukla je veliku pažnju, pogotovo jer je "potkačio" Dalilinu majku Eminu, koja se nakon toga javno oglasila. 

- Dejane, sada znaš šta znači ogovarati nekoga, a ti si mene lično. Ni dužnu, ni krivu, pričap si laži o Husi i meni. Nadam se da ćeš se jednom izviniti i pokajati se javno i reći ljudima. Dragi Alah zna šta je istina. Uvek sam ti želela najbolje, i ako te dragog Boga nije strah to nećeš priznati. Ako se toga bojiš, demantovaćeš sve - poručila je majka drogplasirane takmičarke "Zadruge 5" Dalila Dragojević za domaći medij. 

Republika

Foto: facebook.com/Emina Mujić

Emina Mujić, Dejan i Dalila Dragojević

Inače, Dejan je tokom bračnog života sa Dalilom preša u Islam, o čemu je tek prošle godine prvi put javno govorio i svojim brojnim pratiocima otkrio sve detalje. 

Tada je takođe Dalilina majka privukla jako veliku pažnju, jer se nakon njegovog priznanja oglasila na društvenoj mreži Instagram i obratila se direktno svog bivšem zetu, Dejanu. 

- Svi koji ga sada ne podržavaju nikada nisu ni bili Dekijevi prijatelji! Deki to zna! Podržali su ga samo da bi Dalilu udaljili od njega. Deki dragi, Alah je uz tebe i niko drugi ti i ne treba! Ljubi te tvoja majka i u srcu ću te nositi dok ne umrem - napisala je Mujićka tad na pomenutoj mreži.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Youtube.com printscreen

Dalila Dragojević i njena majka Emina Mujić

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading