MARIJA KULIĆ SE SVETI ĐEDOVIĆU: Pridružila se Asminu Durdžiću nakon što ga je on prijavio POLICIJI, iskopala DOKAZE PROTIV BIVŠEG DRUGA

Autor:

Zadruga

13.02.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlijka iskoristila priliku da iznese sve Markove greške iz njihove prošlosti.

MARIJA KULIĆ SE SVETI ĐEDOVIĆU: Pridružila se Asminu Durdžiću nakon što ga je on prijavio POLICIJI, iskopala DOKAZE PROTIV BIVŠEG DRUGA

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić

Nakon što je Asmin Durdžić prijavio učesnika "Elite" Marka Đedovića policiji, jer je navodno tokom izlaganja u rijaltiiju pozivao na njegovo ubistvo, Marija Kulić jedva je dočekala da se i ona obračuna sa bivšim drugom. 

Foto: Instagram printscreen

Marija Kulić zamerila Đedoviću što je savetovao Miljanu protiv nje

Naime, ona je u njegovoj odbrani Aneli Ahmić prepoznala licemerje kada je pomenuo da drži stranu roditelja, jer je upravo kada je Miljana Kulić bila u pitanju odgovarao od toga da se obazire na mišljenje njenih roditelja.

- Zašto Đedović nije stao na stranu roditelja kada su bili u pitanju Miljana i Zola, nego je rekao Miljani: "Ko sluša roditelje, da sam ih slušao bio bih zdravstveni radnik!", zbog čega sam ga ja pljuvala i vređala, a sada kao on je na strani roditelja. To nije iskreno - poručila je Marija putem društvene mreže. 

Inače, Marija i Đedović ranije su bili u drugarskim odnosima, a kada su poremetili prijateljstvo, čak su i u rijalitiju imali žestoke svađe, usled kojih je znalo da raguje  obezbeđenje. Jednom prilikom, Marko je Mariju nazvao majkom monstrumom.

Ona je majka monstrum, zna šta je čeka i neke stvari krije od Miljane, a ona sve zna. To mi je gospođa u poverenju rekla - rekao je Đedović, kome su se i majka i ćerka poveravale, a Kulićka je kasnije zaključila da se samo pretvarao da im je prijatelj. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović nadrljao zbog Aneli

Nišlijka sada koristi svaku situaciju, pa i ovu, koja se dogodila tokom emisije "Pretres nedelje", kada je Aneli Ahmić komentarisala bivšeg izabranika, Asmina Durdžića, koji svakodnevno priča o njoj, a u njeno izlaganje se uključio i Marko Đedović. 

Durdžić koji je, očito, pomno pratio razvoj situacije, uhvatio se za neke Đedovićeve reči, koje je shvatio kao poziv na njegov linč, pa je momentalno reagovao i prijavio ga policiji, što je i sam priznao putem svog Instagram profila. On je, najpre, podelio snimak Đedovića iz Elite, a potom objavio mejl, koji je poslao policiji, uz sve podatke i dokaze.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading