BIVŠA ŽENA JANJUŠU BACILA CRNU MAGIJU: Šok tvrdnje poznatog astrologa - zbog ovoga pati 10 godina!

Autor:

Zadruga

09.02.2024

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ne skine čini sa sebe, posle rijalitija neće moći ni sa kim da funkcioniše, upozorava astrolog.

BIVŠA ŽENA JANJUŠU BACILA CRNU MAGIJU: Šok tvrdnje poznatog astrologa - zbog ovoga pati 10 godina!

Foto: ST/P.Divac, Shutterstock

Ljubavni odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša od samog početka njihove veze intrigira javnost, a posebne reakcije su usledile kada se bivši košarkaš pomirio sa njom i posle porodične tragedije. Iako je bio ljut na rijalti-devojku jer je napolju saznao za mnoge njene laži, a zamerao joj je i ponašenje koje je imala u Beloj kući sa drugim muškarcima tokom njegovog odsustva, Janjuš je ipak posle nekog vremena poklekao i vratio joj se.

Foto: TV Pink/printscreen

Markov Janjušević Janjuš sa Aneli Ahmić razmenjuje nežnost

Zbog toga su po kući krenule da se raspredaju priče kako mu je Ahmićka bacila crnu magiju, a o njenim vradžbinama najviše pričaju Jovana Cvijanović i Maja Marinković, koje su čak i Urošu Staniću skrenule pažnju na to, pa čak pokušale sa njega i da skidaju čini.

Tragom ovih informacija u medijima se oglasila Ružica Kralj, poznati astrolog, tvrdeći da Anelin i Janjušv susret jeste bio sudbinski predodređen, ali da njihova veza nije karmička.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuša veže ogromna strast, tvrdi astrolog

Ona takođe ističe da između njih postoje velika strast i fizička privlačnost, te da ih veže snažna seksualna energija, iako su u suštini dva različita sveta. 

Na sve to, astrolog se u njohovom slučaju osvrće i na sve učestalije priče o crnoj magiji.

- Ne mislim ja da je Aneli bacila crnu magiju na njega, jer je on na sebi ima poslednjih deset godina, što se i vidi. Njemu ne ide ništa u životu, sem da slepo gleda u ženu i ćerku, što je po meni, totalni promašaj. Kad u vezi i braku ne ide, ne treba ostajati u njemu samo zbog dece - tvrdi astrolog Ružica Kralj za Alo! i nastavlja:

- On je pod crnom magijom i ne može ni sa jednom ženom da opstane dugo, svaka njegova veza puca posle nekog vremena. Kad je čovek vezan ljubavnom magijom, ne može da trpi nijednu ženu, a on se posle svakog kraha vraća svojoj, pa se zapitajte zašto. Neće se on tako lako rastaviti od Aneli, jer ih veže neki susret iz prošlosti. Ako ne skine crnu magiju sa sebe, posle rijalitija neće moći ni sa kim, kamoli sa Aneli. Biće jako težak i ohol prema ženama, radiće to nesvesno, a na kraju će uvek da se vrati svojoj ženi.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Marko Janjušević Janjuš se posle svake ljubavne avanture vraća ženi

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Postar

09.02.2024 13:45

Izgleda da je i ova moja zena bacila cini na mene,ne mogu bez nje nikako da funkcionisem.

Vojvotkinja Tolstoj

09.02.2024 20:06

Ti, ženo, baš ništa ne znaš - bolje ćuti ! Umukni ! Dosta mi je tvojih praznih priča " šta će da bude " ... mnogo ti znaš ... Bavi se svojim životom, nisi srećna ...