ANITINA MAJKA POSLALA PINKU ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Stigla poruka iz porodičnog doma - sad je sve na KOCKI!

Autor:

Zadruga

03.02.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Anite Stanojlović donela zvaničnu odluku!

ANITINA MAJKA POSLALA PINKU ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Stigla poruka iz porodičnog doma - sad je sve na KOCKI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ST/Nikola Mutić, Republika.rs

Angelina je odlučila da javno prokomentariše Jovane Tomić Matore tvrdnje o Aniti Stanojlović i njenom novom partneru Anđelu. Ona je istakla da Matora konstantno pokušava da vrati Anitu u prošlost, ali da je Anita odlučila da se posveti svom novom odnosu i da bude najbolja verzija sebe.

Anitina mama je oštro odgovorila na Matorine optužbe, ističući da Matora želi da ogadi Anitu i da je psihički maltretira. Takođe, Angelina je prokomentarisala Matorinu potrebu da se takmiči sa muškarcima, ističući da je smešna kao bioskop.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, shutterstock, instagram

Angelina Stanojlović i Anita Stanojlović

 

- Matora sama sebe ubedi u neke teorije, ono što nikome ne padne na pamet njoj padne. Pa i njeni prijatelji joj stalno govore da sve shvati na svoj pogresan način. Jednostavno je boli što se Anita promenila na bolje i što je zauvek na odnos s njom stavila tačku i posvetila se Anđelu. Anitin cilj je da bude najbolja verzija sebe i da u miru i harmoniji bez uvreda i svadja provede ostatak vremena u rijalitiju - poručila je Angelina za Pink.rs

Angelina je demantovala Matorine tvrdnje o njoj, ističući da su to laži i da Matora izmišlja stvari kako bi sebe izvukla. Takođe, otkrila je da je Matora izmislila i laž o njoj navodno ružnoj izjavi o Aniti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Angelina Stanojlović i Anita Stanojlović

 

- Reče Matora koja je svakog prijatelja izdala i svačiju tajnu je obelodanila. Matora ponoviću želi svim ljudima da ogadi Anitu, želi da je vidi bespomoćnu. Matora je nju i napolju psihički maltretirala, uživa kada se ona oseća bespomoćno i bezvredno. Svaki put kada se posvađala sa Anitom meni je slala poruku za porukom, a u rijalitiju je naravno okrenula pricu kako sam ja njoj pisala. I sada u rijalitiju možemo videti kako kad se posvađa sa Anitom ode kod svojih prijatelja i totalno im drugu priču prezentuje. Od nje me ništa ne iznenađuje, u stanju je sve izmisliti samo da sebe izvuče, isto tako je izmislila da sam ja za rođenu ćerku rekla da je zlo, odvratna i gnusna laž - istakla je Angelina.

U zaključku, Angelina je javno podržala svoju ćerku Anitu i njen odnos sa Anđelom, ističući da je Anitin cilj da bude najbolja verzija sebe i da provede vreme u miru i harmoniji

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading