BUKTI NOVI RATI U ELITI: Anđelo i Anita protiv Kačavende, Matora skočila kao oparena na NEVERNU ŽENU!

Autor:

Zadruga

02.02.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trese se imanje u Šimanovcima!

BUKTI NOVI RATI U ELITI: Anđelo i Anita protiv Kačavende, Matora skočila kao oparena na NEVERNU ŽENU!

Foto: TV Pink/printscreen

U današnjoj emisiji "Gledanje snimaka" nastao je haos kad je emitovan klip na kojem Milena Kačavenda brutalno proziva Anđela Rankovića i konačno iznosi svoje pravo mišljenje o njemu. On na brutalne uvrede nije ostao nem, pa joj je žestoko uzvratio, a u sve to se umešala i Anita Stanojlović, što je izazvalo dodatni karambol. 

Može da priča šta hoće, može majka da mi bude, a ja takve žene ne gledam na taj način. Kad kažem da devojke mogu biti zaljubljene u mene, ne mislim na nju. Ona ne bi trebala da razmišlja o muškarcu koji je mlađi od nje 20 - 25 godina - rekao je Anđelo.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković Elita

Ona ne voli sebe da bi volela druge, tako da nemam šta da kažem. Ja nisam taj uličarski rang - dobacila je Stanojlovićeva. 

S obzirom da ona može da kaže žvalavi, onda ni ona ne bi trebala da se vređa, kada neke druge osobe nju uvrede. Kaže da je njeno vređanje parafraziranje, a ona uvrede od drugih smatra pretnjama. Kada nekog uvredi, može da očekuje isto - nastavio je da komentariše Ranković.

Ja sam za parafraziranje rekla za psovke ni za šta drugo - pravdala se Kačavenda. 

Mislim da Milena parafraziranje koristi za pretnje, a ne za psovke - rekao je Anđelo.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda

Neko bije po kući već dve sezone, a sad glumi žrtvu. Nisi ni ti baš naivna - provocirala je Matora.

Anita i Kačavenda već danima unazad imaju žestoke sukobe, a iako je Stanojlovićeva odlučila da će je ignorisati, igleda da to nije bilo moguće. anđelo se neko vreme trudio da ostane neutralan u sukobima koje su njih dve imale, ali ga je Milena sad direktno umešala, zbog čega će sigurno doći do još žestokih svađa. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading