JOŠ JEDNA LJUBAVNICA ANITE STANOJLOVIĆ IZAŠLA U JAVNOST SA DOKAZIMA: Nije varala Matoru samo sa Mateom Car!

Autor:

Zadruga

30.01.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom braka sa Matorom, Anita se dopisivala sa Mateom Car, ali i muvala sa drugim devojkama.

JOŠ JEDNA LJUBAVNICA ANITE STANOJLOVIĆ IZAŠLA U JAVNOST SA DOKAZIMA: Nije varala Matoru samo sa Mateom Car!

Foto: youtube.com/pink.rs

Tokom sinoćnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", Bojana Pavlović je govorila o svom odnosu sa devojkom, Anđelom Šparavalo, međutim, otkrila je i dugo čuvanu tajnu Anite Stanojlović.

Naime, iako se ranije dosta spekulisalo o tome, Bojana je tek sada odlučila da progovori i prizna da je Anita nju muvala dok je bila u vezi sa Matorom, odmah nakon što se saznalo za Anitinu aferu sa popularnom Tiktokerkom, Mateom Car:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović i Bojana Pavlović

 

- Stalno se spinuje priča ovde na Matoru kao da je ona nešto kriva za taj odnos. Ja sam neko ko je ovde izneo argumente zašto je ta veza fejk, to vidi ovde pola stola. Mića priča kako je Anita bila linčovana ovde, sad hoće da napravi žrtvu od nje. Mića je uticao na to da oni uđu u vezu. Ja sam neko ko je ovde argumentovano izneo svoje mišljenje, ja se sećam kad je Anita flertovala sa mnom, ja tvrdim da je tako - izjavila je Bojana.

Nakon ove izjave, ukućani su krenuli da komentarišu i vraćaju se na te scene, a mišljanja su podeljena - dok jedni veruju Bojani, drugi smatraju da Pavlovićeva samo želi da napakosti Aniti.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić,republika

Anita Stanojlović i Matea Car

 

Podsetimo, Matea Car je u javnost izašla sa ljubavnim prepiskama sa Anitom Stanojlović, a mnoge poruke nastale su na sam dan njene svadbe sa Jovanom Tomić Matorom. Nakon toga, Anita i Matora su okončale svoj brak, a Stanojlovićeva sada uživa u vezi sa Anđelom Rankovićem, iako je zvanično, na papiru, i dalje u braku sa Matorom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
JA

30.01.2024 11:54

Imala sam visoko misljenjje o Andjelu (valjda zbog veze sa Dcehvom malom) ,ali sada ne mogu sebi da objasnim sta mu je trebala ova mala,nevaspitana,manipulativna,lazljiva,histericna ,beskrupulozna i pri svemu veoma,veoma neobrazovana Anita?! Bas se srozao sa ovom provincijskom radodajkom :( !!!