OVO GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST! Anita i Anđelo podivljali pod pokrivačem, ukućani prisustvovali BRUTALNOJ vreloj akciji!

Autor:

Zadruga

29.01.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita i Anđelo su pomirenje proslavili žestokom vrelom akcijom u cik zore.

OVO GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST! Anita i Anđelo podivljali pod pokrivačem, ukućani prisustvovali BRUTALNOJ vreloj akciji!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Iako su tokom jučerašnjeg dana bili u zahladnelim odnosima, Anđelo Ranković i Anita Stanojlović su se tokom noći pomirili.

Naime, kako juče nisu proslavili mesečnicu veze, njih dvoje su sačekali da se svi takmičari u spavaćoj sobni uspavaju, kako bi se zavukli pod jorgan i započeli vrelu akciju.

Anita i Anđelo su već neko vreme bili u sukobu, a njihov odnos je bio praćen brojnim raspravama i tenzijom među ostalim učesnicima rijalitija. Međutim, juče su odlučili da stave tačku na svoje nesuglasice i pomire se, što je izazvalo iznenađenje među gledaocima.

Podsetimo, u sinoćnjem razgovoru sa Darkom Tanasijevićem, Anđelo je priznao da se malo poigrao sa Anitom i stavio je na test, kako bi konačno saznao na čemu je, s obzirom da nema poverenja u nju ni dan-danas:

 

- Mlada je jako, mora da zna šta je strpljenje. Prgava je, misli da može da prskosi svima i svemu, ali to ne sme da radi. Pravi probleme bez problema. Lepo nam je, imamo probleme sa pojedinim učesnicima, ja je branim, tu sam za nju, a ona negde uvek traži problem. Mora da zna i kada da se svađa, ne može da pravi problem bez problema. Napravila je problem jer se Milena meni obratila da mi vrati kremu, što je Anitu iznerviralo. Bez potrebe je reagovala tako. Ja bih voleo da Anita ne dopušta da psovkama uvraća ljudima na provokacije. Ona mora da skapira neke stvari. Neću sad da joj priđem, jer će se navići na to da mi uvek brzo sve rešimo. Ona želi da napravi tenziju u vezi. Mi imamo ovde dosta problema sa pojedincima, nema potrebe da se svđamo i sa drugim ljudima - kazao je Anđelo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading