JANJUŠ IZBAČEN SA SVIM STVARIMA, ODMAH OTIŠAO PO ĆERKU KRUNU: Kuka na sav glas, nema gde da se vrati!

Autor:

Zadruga

28.01.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozna prepiska otkriva šta je Marko Janjušević Janjuš radio pre ulaska u Elitu.

JANJUŠ IZBAČEN SA SVIM STVARIMA, ODMAH OTIŠAO PO ĆERKU KRUNU: Kuka na sav glas, nema gde da se vrati!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Marko Janjušević Janjuš

Kontroverze oko Marka Janjuševića Janjuša ne jenjavaju, a poslednji događaji bacaju novo svetlo na njegov privatni život.

Izvesna Jelena optužuje Janjuša da joj duguje 15.000 evra, što je izazvalo pravu buru na društvenim mrežama. Prepiska između njih dvoje otkriva tenziju i nezadovoljstvo, a Jelena jasno izražava svoje zahteve za isplatu novca.

Poruke koje su procurile u javnost svedoče o napetoj situaciji između Marka i Jelene. Ona insistira na svojim novčanim potraživanjima, dok on tvrdi da nema novca. 

- Hoćeš da se ponavljam, da nemam dinara. Hoćeš kad me zovne drug da dođem, da kažem da neću. Hoćeš drugi da pričaju kako nemam dinara i kako dugujem? Je l' to treba? - stoji u porukama, koje je navodno slao bivši košarkaš.

- Ostavljam ti stvari ispred vrata od stana. Ne mogu ja više da se nerviram oko tebe i tvojih muljarenja - glasi još jedna poruka, na koju Janjuš ne odgovara. 

Kap je prelila čašu, te je u poslednjem skrinšotu koji je isplivao Jelena je iselila Janjuša iz stana. Tačnije, njegove stvari. Janjuš je na ovaj potez odgovorio.

- Odoh kod Krune. Ne znam šta da radim, nemam gde sad - napisao je Marko. 

Dok se ova priča nastavlja da intrigira javnost, mnogi postavljaju pitanja o pravoj prirodi odnosa između Marka Janjuševića i Jelene. Sa nestrpljenjem se očekuju novi obrti u ovoj priči koja izaziva veliku pažnju javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading