JANJUŠ PRONAŠAO OPROŠTAJNO PISMO POKOJNOG BRATA: Otkrio MRAČNU ISTINU o Mihailu, zbog OVOGA nije smeo da priča porodici!

Autor:

Zadruga

22.01.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihailo Janjušević se borio sa velikim problemima.

JANJUŠ PRONAŠAO OPROŠTAJNO PISMO POKOJNOG BRATA: Otkrio MRAČNU ISTINU o Mihailu, zbog OVOGA nije smeo da priča porodici!

Foto: printscreen/instagram.com

Marko Janjušević Janjuš izašao je iz rijalitija ,,Elita 7" zbog samoubistva rođenog brata Mihaila Janjuševića, a kako mediji prenose, u stanu na Dorćolu, gde je izvršio suicid, bivši košarkaš je našao oproštajno pismo. Pismo se našlo u Mihailovom telefonu, a po njegovim rečima, kada je došao u posed bratovog telefona, jedini je uspeo da ga otključa. 

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram

Mihailo Janjušević i Marko Janjušević Janjuš

 

- Poslao je majci tri srca, poslednje što je poslao je bilo to, postavio je majku na pozadinu i stavio je majkin rođendan kao šifru na telefonu. Pogodio sam šigru iz prve odmah - rekao je Janjuš nedavno u emisiji ,, Amidži šou". 

On nije hteo da otkriva da je baš u telefonu pornašao i psolednje reči svog brata, zbog toga što nije želeo da sekira svoju majku. kasnije je Janjuš upak priznao da je shvatio šta je razlog što se njegov brat ubio. On je otkrio da je ipak znao o čemu se radi o tome je javno i progovorio:

Foto: E-stock, printscreen/instagram.com, shuttestock

Mihailo Janjušević i Marko Janjušević Janjuš

 

- Jao, šta nas snađe brate moj, je l' ja moram da pričam o ovim stvarima ovde, kakva muka brate i ne mogu, moram da sam normalan, razumeš, da mi se majka ne sekira na sve muke kakve ima. Šta nas snađe moj brate, ne možeš da zamisliš, mnogo je to teško sve. Da se to desilo ne mogu da verujem, noćima nisam spavao i ne možeš da zamisliš da se to desilo. da se nagrdimo tako, za ceo život, muka. Neću ni da pričam šta je uzrok, jer ga ne zna niko ovde, samo znam kolika je to muka. i na kraju moraš da nastaviš da živiš i da zarađuješ za svoje, zato moram da budem tu, a glava mi je na trista strana. ne možeš da zamisliš kakav je ovo pakao u glavi, 27. godina da neko ima i da se to desi - pričao je Janjuš. 

Inače, Mihailo je svojevremeno otkrio da Janjuš i on nisu bili u dobrim odnosima, iako je bivši košarkaš tvrdio da jesu:

- Marko je stariji odmene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i kako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ana

22.01.2024 12:56

Volite svoje najbliže dok su živi, družite se, slavite slave i rođendane zajedno, putujte i uživajte uz svoju porodicu, radujte se njihovim uspesima i delite bol i tugu zajedno. Pomagajte jedni drugima ako je neko u nevolji. Kad vas neko napusti i nema više povratka u ovaj život ne vrede reči i kajanje što mu niste bili u blizini i delili sa njim lepe ali i teške trenutke njegovog života. Kajanje ne pomaže vama, ne rešava vas boli i tuge, naknadni izlivi ljubavi ne vraćaju ništa. Zato, volite i slušajte šta vam pričaju vaši najvoljeniji, budite uz njih uvek.

Odgovori 24 5
Mixino r.

23.01.2024 19:20

Pa šta je rekao? Nije rekao ništa, kao i uvek, zakukuljeno, zamumuljeno, kao neki primitivac koji ne zna svoj jezik. I šta je shvatio, da mu je brat bio gej i da ima sidu ili da ga je ljubavnik ostavio i šta je to što majka ne sme da zna? Janjuš samo kuka i ništa ne kaže, ako već priča, neka kaže istinu, da se ne nagađa...

Odgovori 20 6