POJAVILA SE FOTKA ANELINOG ALENA: Hitno se oglasila njena MAJKA, svi se pitaju ŠTA JE ISTINA (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.01.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić se sinoć zaklela u svoju ćerku da nikada nije bila sa Alenom!

POJAVILA SE FOTKA ANELINOG ALENA: Hitno se oglasila njena MAJKA, svi se pitaju ŠTA JE ISTINA (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli i njena majka

Razgovor Aneli Ahmić i njene majke, koji se dogodio tokom novogodišnjih poseta porodica, ponovo je u centru interesovanja zbog izvesnog Alena. Aneli je svoju majku upitala da li je on čeka i da li se razveo, te je publika zaključila da je Ahmićeva imala aferu sa njim.

Na jednom Instagram profilu, koji se bavi dešavanjima u rijalitiju "Elita", pojavila se navodna fotografija ovog čoveka.

Republika

Foto: Instagram.com

Aneli sa misterioznim muškarcem

Međutim, kako Pink prenosi, ovo je Anelin rođak, a Alen izgleda sasvim drugačije. Inače, Anelina majka se oglasila, te poručila da je Alen blizak kućni prijatelj, a ne Anelin švaler.

- Alen je naš porodični prijatelj i šifra za automobil, ja sam ga prva pomenula jer sam morala da joj kažem to. Znam da mnoge zanima o čemu se radi. Automobil koji je bio kod Alena nakon Anelinog ulaska, a cela suština je ta da su Asmin i Aneli kupili auto za koji je samo Aneli dala novac, a Asmin nije dao ostatak para prethodnim vlasnicima za isti, pa smo ga sklonili. Auto jeste jedno vreme bio kod naših porodičnih prijatelja, ali sam ga ja ponovo prebacila na drugu lokaciju - rekla je Anelina majka za "Pink.rs".

Aneli se sinoć zaklela u svoju ćerku da nikada nije bila sa Alenom, kao i da ne kuje planove da bude sa njim.

- On je naš kućni prijatelj. Pomagao je kako meni, tako i mojoj porodici. Neke stvari nisu za javnost. Nikada nisam bila sa njim! Kunem se u svoje dete, nisam bila s njim - istakla je Aneli.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli i njena majka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Au

15.01.2024 21:29

Jed om su rekli da je prijatelj njihovog rođaka, onda su rekli da je Alen njihov rođak, sada im je kućni prijatelj. U sva tri slučaja (međusobnig odnosa ) ne pita žena koja se tek razišla sa mužem a u ljubavnom je odnosu sa Janjušem da li je čeka Alen i da li se razveo i poručuje mu da je čeka. Mnogo čudan razgovor, mnogo čudna porodica. Ko i koliko laže ? Ako majka laže za kćerku, ne može ni kćerka biti dobra osoba a majka to verovatno ne radi prvi put. Sestra ? Sram, blam, laž ...Sve to a zapetljavabse još više.

Ljiljana

16.01.2024 17:11

Kakva majka takva ćerka. Geni su čudo. Jadna Nora s kime ona živi i koje vaspitava?!?