POČEO JE RAT JANJUŠA I MUNJEZA OKO ANELI: Ovo je ljubavni trougao koji će RAZORITI Elitu!

Autor:

Zadruga

15.01.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Munjez ne namerava da odustane od Aneli, Janjuš mu pokazao kako stvari stoje!

POČEO JE RAT JANJUŠA I MUNJEZA OKO ANELI: Ovo je ljubavni trougao koji će RAZORITI Elitu!

Foto: printscreen/RTVPink

Povratak Marka Janjuševića Janjuša u "Elitu" poremetio je mnoge odnose u Beloj kući, a najviše njegovu bivšu partnerku Aneli Ahmić, koja ga se odrekla dva dana pred njegov ulazak. U međuvremenu, Ahmićevu je počeo da muva Danijel Dujković Munjez, koji se opkladio sa svojim prijateljima da će je osvojiti.

Ahmićeva se sinoć pravdala voditelju u Šiša baru da nema ništa sa Munjezom.

- Kakav Munja? S Milenom sam bila 24h. Munja je pokušao da trenira sa mnom, a ja sam mu rekla da ću sa Elicom ići, što je njemu probudio revolt, koji je meni bio jasan znak da je u pitanju nešto više od drugarstva, s njegove strane. Mislim da Janjušu nije Munja toliki problem, već neke stvari iz spoljnog sveta - pravdala se Aneli.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli u Šiša baru

Janjuš sa druge strane smatra da je Munjez napunio glavu Aneli.

- Ona je dopustila Munjezu da je ljubi i grli i rekao joj da bi je je*ao i onda ona dođe kod mene i pita šta je to uradila, mislim ne razumem kako ne vidi neke svoje greške. Neprijatno sam se iznenadio i kad je rekla da je završila sa mnom i još kao da joj nisam poslao tortu i cveće. Meni bi bilo mnogo lakše da sam mogao da uđem i da je odmah zagrlim, ali preko nekih stvari ne mogu da pređem. Ja ne želim da me neko na svu muku još pravi i budalom. Još mi je i Munjeza navukla na grbaču da ja treba sa njim da se raspravljam, ja sam sa njim završio za sva vremena, on je kao iznenađen šta ja sve pričam, znači šokiran sam od ovih ljudi ovde - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš u Šiša baru

Podsetimo, Dujković je pokušao da priđe Janjušu pre toga u vešernici, ali mu je on jasno stavio do znanja da ne želi ništa sa njim.

- Jesi li spavao u rehabu? - upitao je Munjez.

- Ja mislim da nema potrebe da ti mene pitaš ništa. Nemoj molim te da mi se obraćaš, nema potrebe da mi se obraćaš, niti bilo šta da mi pričaš - rekao je Janjuš.

- Da li mogu ja da ti kažem nešto? - upitao je Munjez.

- Nema potrebe ništa ni da mi kažeš, niti bilo šta. Zamolio bih te da nemamo komunikaciju. Jesi mangup? Nisi ni napolju ni ovde. Od mene nemoj ništa da očekuješ, guraj svoju priču - dodao je Janjuš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sukob Janjuša i Munjeza

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading