PINK KAZNIO TAKMIČARE ELITE: Debelo udareni po džepu, produkcija izdala hitno saopštenje!

Autor:

Zadruga

15.01.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako ko ne poštuje pravila Velikog šefa dobija novčanu kaznu!

PINK KAZNIO TAKMIČARE ELITE: Debelo udareni po džepu, produkcija izdala hitno saopštenje!

Foto: Profimedia

Tokom boravka u rijalitiju "Elita", takmičari su obavezni da poštuju određena pravila koja je postavio Veliki šef. Međutim, uprkos upozorenjima i apelima da se pridržavaju pravila, pojedinci su prekršili odredbe i time snosili posledice.

Jovana Cvijanović, Sara Šljivar, Stefani Grujić, Helena Foks, Milica Veličković i Vivijen Kurtović su novčano kažnjene zbog spavanja u nedozvoljenom vremenu, čime su prekršile osnovno pravilo rijalitija "Elita". Ovo neodgovorno ponašanje je dovelo do donošenja odluke o kazni od strane Velikog šefa.

Kazne za kršenje pravila u rijalitiju "Elita" su ozbiljne i imaju za cilj da takmičare podsete na važnost poštovanja pravila. Novčane kazne su uvedene kao način disciplinovanja takmičara koji nisu uspeli da se pridržavaju osnovnih pravila ponašanja u rijalitiju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veliki šef kaznio takmičare Elite

Ovaj događaj jasno pokazuje da je poštovanje pravila od izuzetne važnosti u rijalitiju "Elita". Takmičari su dužni da se pridržavaju propisanih pravila kako bi održali red i disciplinu u okviru takmičenja.

Novčane kazne za Jovanu Cvijanović, Saru Šljivar, Stefanu Grujić, Helenu Foks, Milicu Veličković i Vivijen Kurtović su jasan signal svim takmičarima da pravila rijalitija "Elita" moraju biti poštovana. Očekuje se da će ova kazna uticati na ponašanje takmičara i doprineti održavanju reda i discipline u daljem toku takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading