"ON MI JE KATASTROFA, ANELI BI ZAVRŠILA SA DRUGIM U KREVETU": Stefan Karić razvezao jezik o Eliti, Janjušu uputio OZBILJNU PORUKU!

Autor:

Zadruga

14.01.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić progovorio o aferama iz rijalitija ,,Elita 7".

"ON MI JE KATASTROFA, ANELI BI ZAVRŠILA SA DRUGIM U KREVETU": Stefan Karić razvezao jezik o Eliti, Janjušu uputio OZBILJNU PORUKU!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Stefan Karić, dao je svoje viđenje trenutne situacije u Beloj kući u intervjuu. Karić je otvoreno komentarisao nekoliko gorućih tema, počevši od povratka Marka Janjuševića Janjuša na imanje nakon tragičnog događaja - samoubistva njegovog brata Mihaila, kao i njegovog odnosa sa Aneli Ahmić.

Stefan je izneo svoje mišljenje o Janjuševom povratku, ističući da je to najveća bol koju čovek može da oseti, te je pohvalio njegovu hrabrost što se vratio u rijaliti. Takođe, izrazio je želju da Janjuš pronađe snagu i sreću u daljem boravku u Beloj kući.

Foto: TV Pink/printscreen

Stefan Karić

 

- Što se Aneli tiče, mislim da se Janjuš nije vratio, da bi ona sa nekim završila u kući. Neke stvari treba prirodno da se dešavaju da vidimo ko je kakav... Mislim da je jasno o kakvoj se osobi radi - rekao je Stefan za Pink.

- Ono što se njemu dogodilo je najveća bol koju čovek može da oseti, svaka čast što je smogao snage da se vrati tamo. Videćemo koliko će moći da izdrži tamo, ja mu želim svu snagu ovog sveta i svu sreću - poručio je Karić i prokomentarisao odnos Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović, kao i Anđeline roditelje.

Karić je komentarisao odnos između Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović, izražavajući svoje nezadovoljstvo Bojaninim ponašanjem. Istakao je da smatra Bojanu bezobraznom i sklonom konfliktima sa muškarcima, te je izrazio mišljenje da Anđelini roditelji nisu u pravu što krive Bojanu za Anđelin karakter. Takođe, izrazio je nezadovoljstvo što Anđela nije poslušala svoje roditelje.

Foto: printscreen/RTVPink

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo

 

- Za tu Bojanu nemam lepe reči, ona mi je sva bezobrazna, voli da skače i da se sukobljava s muškarcima. Mislim da Anđelini roditelji nisu u pravu što krive Bojanu što je njihova ćerka to što jeste. Možda bih krivio Bojanu što je ostala s Anđelom posle posete njenih roditelja. Mislim da neće dobro proći i da je trebalo da posluša svoje roditelje - rekao je Stefan i prokomentarisao vezu Anite Stanojlović i Anđela Rankovića.

U vezi Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, Stefan je izneo svoje nezadovoljstvo Anđelovim ponašanjem, ističući da deluje da sve radi isključivo zbog rijalitija. Izrazio je sumnju da je Anđelo prava osoba za Anitu, te je komentarisao i Anitinu majku, ističući da je donekle u pravu, ali da je Anitina majka takođe trebala biti svesna šta joj se dešava sa ćerkom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

 

- Anđelo mi je katastrofa ove sezone, sve na silu radi, gledali smo ga s Teodorom u jednoj sezoni... Ne vidim devojku kao što je Anita pored njega, ne mogu da zamislim da može da bude s osobom kao što je Anita, mislim da sve radi zbog rijalitija... Ne mogu da shvatim da je on sebi dozvolio da bude s takvom osobom. Slušao sam i Anitinu majku, mislim da je za nešto u pravu, za nešto i nije... Dobro je znala šta joj radi ćerka. Meni je krivo što bi Matora prešla preko svega i bila s Anitom... - završio je Karić svoje izlaganje. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading