TRUDNA ALEKSANDRA NIKOLIĆ POKAZALA NOVOG FRAJERA: Svi su ostali ŠOKIRANI kada su ga videli, nakon RASKIDA sa Carem usledio PREOKRET!

Autor:

Zadruga

13.01.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić pokazala novog frajera, koji je sve oduševio!

TRUDNA ALEKSANDRA NIKOLIĆ POKAZALA NOVOG FRAJERA: Svi su ostali ŠOKIRANI kada su ga videli, nakon RASKIDA sa Carem usledio PREOKRET!

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadić

Poznata starleta, Aleksandra Nikolić, koja je nedavno najavila svoju trudnoću, danas je odlučila da se posveti sebi i da napravi potpunu transformaciju. Na svom Instagram profilu, Aleksandra je obradovala pratioce objavivši snimak sa frizerom, otkrivajući svoju potpuno novu promenu na glavi.

Ova mlada trudnica je oduvek bila poznata po svojoj hrabrosti kada je u pitanju menjanje frizure, ali ovaj put je očigledno da transformacija ima poseban emotivni značaj. S obzirom na to da je nedavno najavila trudnoću, ova promena izgleda kao priprema za novu fazu života.

 


Dok su mnogi fanovi na prvi pogled pomislili da je Aleksandra možda pronašla novog partnera, pažljivije posmatranje snimka otkriva da se zapravo radi o njenom frizeru. Iako su se našli u opuštenoj atmosferi, jasno je da je frizer posvećen tome da Aleksandri napravi savršenu frizuru, što je izazvalo oduševljenje njenih pratilaca.

Njeni pratioci su se oglasili brojnim komentarima podrške, ohrabrujući je da uživa u trudničkim danima i da se posveti sebi i svojoj dobrobiti. Očigledno je da je Aleksandra iskoristila ovaj dan kako bi se opustila i uživala u trenutku posvećenom samo njoj.

Foto: ATAImages

Aleksandra Nikolić i Filip Car raskinuli

 


Aleksandra Nikolić je još jednom pokazala da je transformacija više od promene izgleda - to je umetnost koja može da osnaži i osveži duh. Njen primer inspiriše mnoge žene da se posvete sebi i da pronađu vreme za male, ali važne promene koje mogu imati veliki uticaj na samopouzdanje i emotivno blagostanje.

Kao javna ličnost, Aleksandra Nikolić nastavlja da deli svoje lične trenutke sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, pružajući im uvid u svoj život i inspirišući ih da neguju sebe na svim nivoima. Njen primer danas podseća sve nas da je važno pronaći vreme za sebe i uživati u malim, ali dragocenim trenucima transformacije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dr mr

14.01.2024 11:56

Pogodite s kim je trudna_za tacan odgovor sledi nagrada.