PORUKA IZ SPOLJNOG SVETA ZA ANITU STANOJLOVIĆ: Dobila jasne smernice šta treba da radi!

Autor:

Zadruga

07.01.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović dobija ozbiljan paket iz spoljnog sveta.

PORUKA IZ SPOLJNOG SVETA ZA ANITU STANOJLOVIĆ: Dobila jasne smernice šta treba da radi!

Foto: youtube.com/pink.rs

Tara Simov, bivša učesnica rijalitija i sada voditeljka, poznata je po svom temperamentu, ali i po tome što staje na stranu onih koji su napadnuti. Nedavno je na svom Instagram profilu otkrila da priprema specijalni poklon za Anitu Stanojlović, koja već nedeljama trpi napade u rijalitiju "Elita".

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Tara SImov

 


Poklon za Anitu nije običan poklon - u njegovom sastavljanju su joj pomogle osobe koje je podržavaju, a reč je o darovima luksuznih modnih brendova. Ova gesta podrške sigurno će značiti Aniti, ne samo zato što je Božić, već i zbog toga što je upravo na ovaj praznik poslata u izolaciju sa još dvoje nominovanih učesnika. Anita se nalazi u izolaciji sa Nikolom Lakićem i Marijanom Špirić, jer su njih troje nominovani za izbacivanje koje će se dogoditi za manje od 24 sata.
Republika

Foto: Instagram.com

Tara Simov kupila poklon za Anitu Stanojlović

 


Tara je svoju podršku Aniti pokazala i na svom Instagram profilu, gde je podelila sliku darova namenjenih Aniti, uz komentar: "Pokloni za Anitu! Divna podrška". Ova gesta govori o tome da je Tara spremna da stane uz svoje prijatelje i pruži im podršku kada im je najpotrebnija, čime je još jednom pokazala svoje veliko srce i emotivnu vezanost prema ljudima koje voli.

Anita Stanojlović već neko vreme privlači pažnju javnosti svojim učešćem u rijalitiju "Elita". Njena kontroverzna ponašanja su često tema rasprava, a podrška koju je dobila od Tare Simov pokazuje da u njoj ima i onih koji stoje uz nju i pružaju joj podršku u teškim trenucima. Ova gesta pokazuje da prijateljstvo i podrška mogu biti jači od svih negativnih dešavanja u rijalitiju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading