ALEKS POSETILA PRIJEPOLJE: Oglasila se iz Janjuševog grada, za njega je POSEBNO TEŽAK DAN! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.01.2024

01:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 6" najradosniji praznik slavi u Prijepolju!

ALEKS POSETILA PRIJEPOLJE: Oglasila se iz Janjuševog grada, za njega je POSEBNO TEŽAK DAN! (FOTO)

Foto: shutterstock, ST/Dragan Kadić, ATA Images

Aleksandra Nikolić, trudna pobednica "Zadruge 6", najradosniji hrišćanski praznik slavi u Prijepolju. Aleks je tamo sa svojom rođenom sestrom Jelenom Nikolić, koja je određeni period detinjstva provela u ovom gradu, gde se upoznala i družila sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Aleks je tačno u ponoć svojim pratiocima čestitala Božić. Usnimila je vatromet u Prijepolju, snimak okačila na društvenu mrežu Instagram i dodala pesmu "Veseli se, srpski rode", koju izvodi Danica Crnogorčević.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleks slavi Božić u Prijepolju

Podsetimo, Janjuš je u "Zadruzi 6" govorio o svom odrastanju sa Aleksandrinom sestrom.

- Zola je u pravu 100%. Počeću ispočetka. Kad sam bio napolju, kroz neku moju ironiju sam podržavao Aleksandru i uvek sam nekako bio uz nju, najdraža mi je bila, baš zbog njene sestre sa kojom sam odrastao. 10 godina smo trenirali košarku. Ja sad ne mogu da dođem i prenosim informacije. Mogu da kažem da sam dobio 1.000 poruka, gde su mi rekli da budem uz Aleks. Naše grupe su mi slale naše klipove, podržavali nas. Bili smo dosadni za rijaliti, ali najnormalniji - krenuo je Janjuš, pa nastavio:

- To što sam joj rekao za dres. Kakav god sam imao odnos sa Dejanom. Taj dečko ju je najviše tretirao kao svoju devojku. Dečko nije zaslužio, ružno je da ona nosi taj dres. Drugarski sam to hteo da joj kažem. Odmah pada u očima ljudi koji gledaju to, to sam hteo da joj objasnim. Zola kad je rekao da ja najviše volim Aleks, ja je stvarno najviše volim. Ja sam savetovao i Cara za Maju. Ja sam takav. Da nisam bio dobar prema ženi, mislite da bi me pustila ponovo u kuću. Ja sam takav. Na Aleks sam slab. Nemamo neke emocije, nije tako, ali bila mi je draga i asd mi je draga i pokušavam da joj kažem neke stvari. Pametna osoba će kroz pogled videti to - dodao je Janjuš u jednoj od emisija.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Janjuš u "Zadruzi 5" o Aleks i njenoj sestri Jeleni

Aleksandrina sestra Jelena je pre tri godine komentarisala odnos Aleksandre i Janjuša, baš kad su se smuvali.

- Mi se znamo od malena, njegova je greška što je išta pokušavao, trebalo je da ostanu drugari - izjavila je Jelena i dodala o odnosu Aleksandre i Janjuša:

- Što se tiče njih dvoje, za mene su oni drugari i na tome će ostati - izjavila je tada za "Pink.rs".

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena, rođena sestra Aleks Nikolić

Janjuš se nije oglašavao na društvenim mrežama za Badnje veče i za Božić, kako tuguje za rođenim bratom Mihailom Janjuševićem, koji je 25. decembra 2023. godine (Božić po gregorijanskom kalendaru) oduzeo sebi život vešanjem.

Republika

Foto: Instagram.com

Janjuš se nije oglašavao na društvenoj mreži Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading