VELIKO SLAVLJE U DOMU DEJANA DRAGOJEVIĆA: Podelio fotografiju sa POSEBNOM ženskom osobom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.01.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević danas ima poseban razlog za slavlje!

VELIKO SLAVLJE U DOMU DEJANA DRAGOJEVIĆA: Podelio fotografiju sa POSEBNOM ženskom osobom! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dejan Dragojević

Porodica Dejana Dragojevića, pobednica pete sezone rijalitija "Zadruga", poznata je i po tome što poštuje pravoslavne, katoličke i islamske praznike. Međutim, danas, na Badnje veče po julinajskom kalendaru, Dejan ima još jedan razlog za slavlje.

Naime, njegova baka je danas napunila 92 godine, a Dejan se uslikao sa njom, fotografiju podelio na društvenoj mreži Instagram i posvetio joj posebnu čestitku:

- Dragojević! Ne znam šta da napišem, osim da ovako dočekamo 100. godinu! - napisao je Dragojević.

Inače, Dejan je bio gost portala Republika u našem novogodišnjem studiju, gde je progovorio o planovima za 2024. godinu.

- Odlično sam, baš se osećam lepo, u euforiji smo zbog praznika, idealno je sa svih strana. Generalno mi je stabilnija godina u odnosu na prošle. Ovo je prva Nova godina posle ulaska u rijaliti da nemam dodira sa rijalitijem, učesnicima, osim onoliko koliko ja hoću. Ovo je prva Nova godina koja će mi biti kao stara neka, pre nego što sam postao VIP. Proslaviću je kod kuće, sedeljka sa bakom, želim da mesim pitu... Šalim se, nisam razmišljao gde ću, to je više za neke mlađe uzraste. Gledao sam neke vikendice, više bih to uzeo na nekoj planini, da odmorim mozak, ali su skočile cene (smeh) - priznao je Dejan, pa otkrio kako napreduju radovi na kući u Veterniku.

- Ja sam kod kuće, najbolja mi je ta idila sa mojima, naročito leti kad roštiljamo. Da me zovu ne znam gde, ne bih otišao nikad, punim baterije kod kuće. Sad kad dolaze ovi praznici, meni ne znači ništa, jer mi ne treba praznik da bih se okupio sa svojima. Kuća napreduje, stavio sam pločice, dnevni boravak više nije rehabilitacija. Idu sad finese - ispričao je on.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dejan Dragojević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading