DISKVALIFIKOVANI UČESNIK ELITE POKAZAO DEVOJKU: Isplivala intimna fotka i emotivna poruka!

Autor:

Zadruga

02.01.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Đogani uživa u ljubavi!

DISKVALIFIKOVANI UČESNIK ELITE POKAZAO DEVOJKU: Isplivala intimna fotka i emotivna poruka!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadruga 7 Elita

Adam Đogani nedavno je diskvalifikovan iz "Elite", kada je samoinicijativno napustio imanje u Šimanovcima, zbog čega će snositi pogledice. On je poprilično aktivan na Instagramu, gde se redovno oglašava, a njegova najnovija objava izazvala je burne reakcije.

Naime, on je podelio na društvenoj mreži Instagram jako prisnu fotografiju sa svojom izabranicom, na kojoj se ljube. Oni su pozirali za društvene mreže, a čini se da Adam uživa u novoj vezi, iako se u Eliti polemisalo o njegovom odnosu sa Milicom Veličković, sa kojom je imao aferu pre njenog ulaska u rijaliti.

- Ova isvaka sledeća - napisao je Adam. 

Republika

Foto: instagram.com

Adam Đogani

Podsetimo, Milica i Terza su imali burne svađe zbog Adama, a Milica je u jednom momentu i posumnjala da je u drugom stanju.

Nismo bili intimni, a ni imali romansu. Ljubili smo se samo, on je bio sa mnojom drugaricom. Zvala sam ga iz zezanja. Sve je bila šala. Terza me je pitao da li sam imala nešto sa njim, a nije ni vreme, a ni mesto. Umesto da me je lepo pitao, odmah me je napao - govorila je Milica o aferi sa Adamom.

Smeće jedno, ko zna šta sve postoji. Evo, sad će biti i da je sa Janjušem bila. Sa mnom si završila. G*vno jedno malo lažljivo. J*bo me dan kad sam sebi dopustio da budem s tobom. J*beš se po afterima. Darko, sve ovo što govoriš, to nije za džabe. J*bo te Janjuš. Ovakve se zovu na after, da bi h j*bali. Sa mnom si završila. Imaš ih ovde troje već. Ima da se ubijem ako zatrudni - govorio je Terza Milici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading