OVO JE POLICIJA ZATEKLA U STANU POKOJNOG MIHAILA JANJUŠEVIĆA: Osvanuli detalji koji lede krv u žilama!

Autor:

Zadruga

25.12.2023

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanuli novi detalji o samoubistvu Janjuševog brata, Mihaila.

OVO JE POLICIJA ZATEKLA U STANU POKOJNOG MIHAILA JANJUŠEVIĆA: Osvanuli detalji koji lede krv u žilama!

Foto: Instagram

Rođeni brat učesnika "Elite" Marka Janjuševića JanjušaMihailo Janjušević, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje, ali i široku javnost u šoku. Njegova smrt, koja se dogodila 25. decembra zabezeknula je mnoge, a kako je Republika saznala, Mihailo je izvršio samoubistvo vešanjem

 Kako su ranije mediji objavili, on je bio zaposlen u jednoj od vodećih kompanija za međunarodni transport robe i logistiku, ali tu informaciju nije isticao niti spominjao na svojim profilima na društvenim mrežama.

- Mihailo se u petak nije pojavio na poslu, nikome se nije javio. Njegov najbolji drug takođe nije uspevao da ga dobije, pa je u pomoć zvao predsednika stanara. On je reagovao, nakon čega su zvali policiju. Obili su vrata stana i pronašli ga mrtvog... - kaže izvor.

Ističe da je Mihailo na poslu uvek bio vedar i vredan, iako se sa tim ljudima privatno nije družio.

- Imao je prijatelje koji nisu imali veze sa njegovim poslom u firmi, ali se sa kolegama lepo slagao. Nikada nije pričao da ima nekih problema. Uvek je na posao išao doteran, bio je vredan - ističe sagovornik za Telegraf.

I dok o ozbiljnom poslu kojim se bavio nije govorio, Mihailo je na svojim profilima na društvenim mrežama mahom isticao svoj eksplicitni sadržaj u vidu fotografija i snimaka.

On je imao profil i na platformi OnlyFans preko koje je i zarađivao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miro

29.12.2023 18:17

Izvinite,a koji to detalji lede krv u zilama?