JANJUŠ PREDOSETIO SMRT ROĐENOG BRATA?! Poverio se ukućanima, pa priznao da mu nešto ne da mira - ovaj detalj će vas NAJEŽITI!

Autor:

Zadruga

25.12.2023

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš je priznao ukućanima da mu nešto ne da mira, ni ne sluteći da će već uveče saznati da mu se brat ubio.

JANJUŠ PREDOSETIO SMRT ROĐENOG BRATA?! Poverio se ukućanima, pa priznao da mu nešto ne da mira - ovaj detalj će vas NAJEŽITI!

Foto: Instagram, Pink

Rođeni brat učesnika "Elite" Marka Janjuševića JanjušaMihailo Janjušević, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje, ali i široku javnost u šoku. Njegova smrt, koja se dogodila 25. decembra zabezeknula je mnoge, a kako je Republika saznala, Mihailo je izvršio samoubistvo vešanjem.

Janjuša je obezbeđenje izvelo, kako bi mu produkcija saopštila vest o smrti rođenog brata, a tokom današnjeg dana, Janjuš se cimerima požalio da mu nešto "igra" u stomaku, odnosno, da ima osećaj da će se nešto loše dogoditi.

Iako Janjuš nije kontaktirao sa bratom Mihailom, koji je danas pronađen mrtav, definitivno će ga ova informacija slomiti, a mnogi su zaključili da je učesnik Elite predosetio smrt rođenog brata.

Republika

Foto: TV Pink

Janjuša izvode iz Elite

 

Janjuš je ceo dan proveo u društvu cimera, sa kojima je razgovarao, s obzirom da je raskinuo sa Aneli Ahmić, a ni sanjao nije da će ga već uveče sačekati vest o nezapamćenoj tragediji, koja će mu definitivno promeniti život.

- Ništa ne znam, sada su me zvali neki novinari da me pitaju da li je to istina, evo, pokušavamo da ga dobijemo, ne javlja se - poručio je Boris s knedlom u grlu, jedva izgovarajući reči, prenosi Pink.rs.

Podsećanja radi, Mihailo Janjušević živeo je potpuno drugačije od svoja dva starija brata, Marka i Borisa, pa je tako bio aktivan na socijalnoj platformi "Onlifans" na kojoj je bio i više nego aktivan, te neretko objavljivao provokativne fotografije, na kojima je i zarađivao ozbiljne svote novca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading