VLADIMIR TOMOVIĆ DOŽIVEO POMRAČENJE: Više nije mogao da izdrži, pa sve JAVNO OBELODANIO!

Autor:

Zadruga

24.12.2023

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović bez dlake na jeziku!

VLADIMIR TOMOVIĆ DOŽIVEO POMRAČENJE: Više nije mogao da izdrži, pa sve JAVNO OBELODANIO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nekadašnji učesnik "Zadruge" i medijska ličnost Vladimir Tomović, poznat po svom britkom jeziku i temperamentu, nedavno je izazvao pažnju javnosti svojom izjavom na društvenim mrežama. Naime, Tomović je podelio svoje nezadovoljstvo posetiocima teretane, ističući problem neprijatnih mirisa koji su, prema njegovim rečima, prisutni zbog nedostatka higijene među posetiocima.

Foto: youtube.com/Republika

Vladimir Tomović

 


U svojoj oštroj izjavi, Vladimir je istakao da su posetioci teretane koji se ne pridržavaju osnovnih higijenskih standarda, poput kupanja, izvor njegovih muka. Kroz ironičan ton, Tomović je uporedio nedostatak higijene sa likovima iz bajki, nazivajući ih "Deda Mrazovima" i "veprovima". Njegova reakcija na ovaj problem jasno pokazuje koliko mu je važno održavanje higijenskih standarda i čistog okruženja, posebno u teretani gde se očekuje fizički napor i znojenje.

- Ajde sada, šalu na stranu. Najmanji su problem u teretani ovi Deda Mrazovi, grom ih ubio da ih ne ubije. Mnogo veći problem su veprovi koji se ne kupaju. Imaju li familiju, koja ima čulo mirisa? Imaju li ti gmazovi devojku na nanjuši ustajale crkotine? E da mi je videti koja legne sa ovim tvorovima - napisao je Vladimir u neverici i u mukama što udiše neprijatne mirise.

Foto: Instagram.com

Vladimir Tomović Instagram

 


Očekuje se da će Vladimirova izjava izazvati različita mišljenja među javnošću. Dok će neki podržati njegovu iskrenost i otvorenost u iznošenju problema sa kojima se susreo, drugi bi mogli smatrati da je preterao u svojoj reakciji. Bez obzira na to, ovakve izjave pokazuju da i javne ličnosti imaju svoje svakodnevne probleme i nisu imune na neprijatnosti sa kojima se svi mi susrećemo.

Vladimir Tomović je svojom izjavom pokrenuo važnu temu o održavanju higijenskih standarda u javnim prostorima, posebno u teretanama gde se očekuje veliki broj posetilaca. Njegova otvorenost i oštroumnost su ponovo privukli pažnju javnosti, dok će reakcije na njegovu izjavu sigurno biti raznolike. Ostaje da se vidi da li će ovo pokrenuti širu raspravu o higijeni u teretanama i podstaći ljude da obrate veću pažnju na održavanje čistog i prijatnog okruženja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading