MRAČNE TAJNE IZ ELITE: Učesnica imala trojku sa dva muškarca, a onda na svog dečka BACILA MAGIJU!

Autor:

Zadruga

23.12.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok saznanja u programu uživo!

MRAČNE TAJNE IZ ELITE: Učesnica imala trojku sa dva muškarca, a onda na svog dečka BACILA MAGIJU!

Foto: shutterstock

Sinoć je u emisiji "Pitanja novinara" u "Eliti", gledaoci su imali priliku da čuju šokantne detalje iz privatnog života učesnice Sneže Jovičić. Ona je odgovarala na brojne optužbe koje je iznosio njen partner, a onda je iznela i svoje priznanje o trojci koju je imala sa svojim dečkom i njegovim najboljim drugom.

Kako reaguješ na optužbe majke Darjana Radomirovića da si aljkava i da si u njenoj kući ostavila prljavštinu i buđ? - pitao je Darko Tanasijević. 

Mislim da je dotična mnogo gora od mene, to što sam zatekla u toj kući to je diskutabilno, ona nije mogla da zna kakva sam pošto nismo živeli na istom spratu. On je dobijao inspekciju i pre mene, ja nemam nikakvu vezu sa tim. Ostavila sam testament jer su mi se mnoge ružne stvari desile, pa da se osiguram, sestra mi je rekla da neću nikad imati decu. Otac mi je rekao da sam ku*va i da nisam njegova ćerka, to je rekao preko spikerfona. Imala sam trojku to nikad neću da poričem, nikad nisam bila žrtva i nemam čega da se stidim - rekla je iskreno Sneža.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Darjan Radomirović i Sneža Jovičić

Ja samo tako reagujem na pretnje, sad me je strašno sramota što je pričala u trojci, pričala je i o masturbaciji dok razmišlja o Đedoviću. Sneža je htela da počisti i u restoranu i sve, moja majka je videla nešto u sobi dok smo mi ulazili zato što smo ostavili haos zbog preranog ulaska. Imam teskobu i bol, neko ludilo osećam već duže i sebi postavljam pitanje kako je moguće da sam otišao kod nje na jednu kafu i ona me odma omađijala, ko zna kakve su tu magije u pitanju - odgovorio je Darijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading