ALEKS I CAR U BELOJ KUĆI: Na godišnjicu veze doneli bitnu odluku!

Autor:

Zadruga

14.12.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car se obratio fanovima na društvenoj mreži Instagram!

ALEKS I CAR U BELOJ KUĆI: Na godišnjicu veze doneli bitnu odluku!

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic, Pixabaay.com

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić i njen dečko Filip Car danas slave godišnjicu obnovljene veze. Oni su se 14. decembra prošle godine smuvali u šestoj sezoni popularnog rijalitija, pa iako je nakon toga usledilo nekoliko turbulentnih raskida, odlučili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, najviše zbog devojčice koja je na putu.

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car podelio romantični snimak iz "Zadruge"

Oboje su podelili fotografiju iz jednog lokala u kom su slavili godišnjici, a Car je otišao korak dalje. Naime, on je objavio snimak iz "Zadruge", koji je napravila njihova fan grupa. Na snimku se vidi nekoliko njihovih ljubavnih trenutaka iz rijalitija, koji su raznežili oboje. Car je ovim potezom dao do znanja fanovima koliko mu znači podrška, kao i koliko voli Aleks.

Podsetimo, Aleksandra je nedavno progovorila o problemima sa kojima se suočava u drugom stanju.

- Jako mi se sviđa nova frizura, neću se vraćati u plavo, neću biti plavuša, to definitivno znam. Ljudi, sada da mi kažete "Ružna mi je trepavica", ja bih se rasplakala, trudnice su jako osetljive i sve ih pogodi. Budite blagi prema trudnicama. Našla sam garderobu za trudnice i naručila sam. Ja sam se ugojila jedno 7 kilograma, jedem sve živo, ali se trudim da izbacim hleb. Imala sam napade panike, a u trudnoći ne smeš nikakve lekove da uzimaš, dosta sam bolje, o tome ću vam tek pričati. Dešavale su mi se takve katastrofe, mislim da bi jedan tim stručnjaka trebalo da razgovara sa mnom. Dete mi se desilo u pravom trenutku - otkrila je Aleksandra u svom Jutjub snimku.

Republika

Foto: Instagram.com, ST/Nikola Mutić

Filip Car i Aleks Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

15.12.2023 05:12

Fuj....za njihovu TZV.ljubav...sve je u funkciji reality-ja...Na ŽALOST...beba ništa nije kriva, ali je oruđe i za nju i za njega...