HAOS SANDRE REŠIĆ: Procurio PRIVATNI SNIMAK pevačice, pogledajte šta zna GRUDIMA da radi! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.12.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić objavila snimak koji je izazvao lavinu komentara.

HAOS SANDRE REŠIĆ: Procurio PRIVATNI SNIMAK pevačice, pogledajte šta zna GRUDIMA da radi! (VIDEO)

Foto: Dejan Milićević

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić nedavno je objavila novu pesmu ,,Baraba", koja već sada broji na stotine hiljada pregleda. Sandra je za ovu pesmu snimila i provokativan spot, a na društvenoj mreži Instagram objavila je snimak koji je svim pripadnicima muškog roda zapalio maštu. 

Sandra je u provokativnom video snimku igrala i uvijala kukovima, a ono što je svima privuklo pažnju jeste njen grudnjak, koji je isticao njene bujne grudi u prvi plan. 

 

 

Komentari su se usijali ispod video snimka:

- "Sandra, grmiš kako izgledaš", "Ove grudi su sve što mi treba", "Prosto, obožavanje ove devojke", "Bravo kraljice" - bili su samo neki od komentara koji su se nizali ispod video snimka koji je objavljen na društvenoj mreži Instagram. 

 

 

Podsetimo, Sandra Rešić je nedavno objavila najnovije izdanje da je promenila drastično svoj izgled, tako što se ofarbala i skratila šiške, o čemu je obavestila svoje pratioce na Instagram profilu, a nedavno je pričala i o snimku koji je završio na sajtu za odrasle u emisiji ,,Rolerkoster". 

- Moj snimak iz Zadruge je završio na sajtu za odrasle, jer su nas nešto probudili, ja sam u brzini otišla da se presvučem i zaboravila na kamere, skinula se i eto... Ali ne mogu da nađem, volela bih, da vidim koliko pregleda ima - našalila se Sandra.

- Ovo je moja fotografija, slikala sam se da vidim koliko sam zgodna, inače ne šaljem te fotografije, bolje neka vide uživo, pa da se iznenade. Ne volim to moralisanje... Nije problem kad se objavi fotografija u kupaćem kostimu, ali je problem u donjem vešu - objasnila je Sandra Rešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
MINA

14.12.2023 14:41

OD UVEK DEBELA SVINJA NAJLJIGAVIJA OD SVIH