NAJNOVIJE SAOPŠTENJE MATORINOG ADVOKATA: Ove informacije nije znao niko, Tomićeva ima GLAVNO ORUŽJE protiv Anite!

Autor:

Zadruga

13.12.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali novi detalji o razvodu Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović.

NAJNOVIJE SAOPŠTENJE MATORINOG ADVOKATA: Ove informacije nije znao niko, Tomićeva ima GLAVNO ORUŽJE protiv Anite!

Foto: ATAImages, Shutterstock

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora, koje su jedna od glavnih tema u domaćim medijima, otkad se saznalo za izdaju mlađe učesnice. Matora je odlučila da okonča brak sa Anitom, ali je Stanojlovićeva odbijala da potpiše papire.

Matorin advokat, Jelena Mirković Živković, objasnila je za Star kako se Tomićeva može razvesti i bez Anitinog potpisa, pa je otkrila šta joj je za to neophodno:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora

 

- Jovana i Anita zaključile su brak u Republici Crnoj Gori. Formalno pravno, imenovane nisu zaključile brak, već životno partnerstvo lica istog pola, a sve u skladu sa Zakonom partnerstvu lica istog pola. Neosporno je da u Republici Srbiji njihov brak, odnosno životno partnerstvo Anite i Jovane ne proizvodi nikakvo pravno dejstvo, dakle praktično on ne postoji. One svoje partnerstvo mogu prekinuti samo u Crnoj Gori - govori za Star advokat Matore.

- Ako Jovana ima jasne dokaze da je Anita sa njom u brak stupila iz interesa i to dokaže, ima osnova da se poništi sklapanje zajednice i bez Anitinog potpisa - objašnjava pravno lice.

Ne znamo da li je Anita upućena u ovo i kako će reagovati, kada shvati da može ostati bez ičega, a Stanojlovićeva već sada planira novu vezu sa Anđelom Rankovićem, iako zvanično nije razvedena. I dalje je nepoznato šta će se dogoditi sa papirima i razvodom, a videćemo koga će ove vesti obradovati najviše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading