"ŠA NIJE ŠVALER, ON JE ŠABAN" Puče BRUKA o reperu, otkrivena ISTINA koja će Mionu šokirati!

Autor:

Zadruga

10.12.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar otkriva istinu o Nenadu Aleksiću Ša!

"ŠA NIJE ŠVALER, ON JE ŠABAN" Puče BRUKA o reperu, otkrivena ISTINA koja će Mionu šokirati!

Foto: RTV Pink, Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/https://www.youtube.com/@fightroom9794

 

 

U novom izdanju emisije ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović ugostio je bivšeg diskvalifikovanog zadrugara Aleksandra Bogunovića Zverku, koji je ovog puta raskrinkao mnoge nekadašnje cimere, ali je imao poseban pik na repera Nenada Aleksića Ša, budući da je ponovo uplovio u vezu sa dve decenije mlađom takmičarkom.

Zverka govori kakve je priče čuo o poznatom reperu, a nije imao nimalo lepe komentare kada je njegovo ponašanje tokom boravka u rijalitiju u pitanju.

Republika

Foto: Republika TV

Ognjen Bogdanović i Aleksandar Bogunović Zverka.

 

- Joj, kad čujem da je on ozbiljan igrač, smešno mi je. On je u žiži javnosti, ali on kao on, što ja znam, nebitan je iz kraja, kao neki pevač, mnogo drugačije gledam, smešan mi je, dečko ulazi unutra da zaradi keš i onda pukne na neku klinku, pa se opet vrati unutra, to ti je Ša. On je u duši šaban, ima mozak deteta od 17 godina, tako se ponaša - priča Zverka u emisiji ,,Porodice Elitnih" i dodaje:

Republika

Foto: Republika TV, Ata images

Aleksandar Bogunović Zverka.

 

- Balavac iz kraja, kakav zavodnik, može da muva klinke koje nemaju dva grama mozga, kao ni on i tako funkcioniše, tako je i kad je bio mlađi kad je nastupao u grupi, to je on. On je kao neki pevačić. Ne možeš da budeš neko ime, a da ideš iz sezone u sezonu i da se blamiraš, najgore moguće stvari da radiš. 

To nije sve! Zverka nimalo nije bio blagonaklonjen prema ostalim takmičarima, a sve šta je otkrio u emisiji ,,Porodice Elitnih" možete pogledati u snimku koji se nalazi na početku teksta. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading