LETELO PERJE U ELITI ZBOG ULASKA MATEE CAR! Matora kukala na sav glas, Anitina reakcija će vas zaprepastiti!

Autor:

Zadruga

07.12.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita je saznala za ulazak Matee Car u Elitu, pa otkrila šta će joj prvo reči.

LETELO PERJE U ELITI ZBOG ULASKA MATEE CAR! Matora kukala na sav glas, Anitina reakcija će vas zaprepastiti!

Foto: Republika.rs

Jovana Tomić Matora definitivno je odlučila da stavi tačku i okonča brak sa Anitom Stanojlović, nakon što je saznala za njene prepiske sa populatnom TikTokerkom, Mateom Car.

Iako je Matea sve obelodanila, ona je primetila da Matora bespotrebno reaguje ovako burno i da konstantno ponavlja kako je Anita u braku sa njom imala sve neophodno, ali da aludira isključivo na materijalne stvari.

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", Milan Milošević upitao je Anitu kako bi reagovala, kada bi Matea ušla u rijaliti. Ovo pitanje izazvalo je totalnu pometnju u Beloj kući, a umešala se i Matora:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić,republika

 

 

- Šta bi prvo rekla Matei, kada bi je ugledala u Eliti? - pitao je Milan.

- Ne znam, niti me ona zanima. Od sada ću imati damske reakcije na sve. Može ona da insistira koliko hoće na zbližavanju ali ona mne ne zanima, niti će dobiti reakciju. Nećemo imati nikakvu komunikaciju. Ponašaću se kako se budem osećala. Zamereno mi je što sam rekla da je ne mrzim. Ja sam rekla da bih tu devojku ubila jer mi je upropastila život. Jovana isto u nekim trenutcima kaže da me mrzi ali je i to vid emocije. Odgovaraću na pitanja kako se budem osećala u tom trenutku - rekla je Anita.

- Slažem se da treba da reaguje prirodno - rekla je Matora.

Republika

Foto: ATA Images, Republika.rs

 

 

Kako je Matora nekoliko puta spomenula da i dalje ima emocije prema Aniti, Marko Đedović se žestoko obrušio na nju, pa joj poručio da sve vreme Aniti daje lažnu nadu, zbog čega je Tomićeva zaplakala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading