PRIPREMITE KESU ZA POVRAĆANJE: Janjuš zaboravio da se istušira, Aneli ga OVAKVOG primila u krevet! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.12.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš je uspeo da šokira javnost, svi se pitaju kako je sebi dozvolio ovo.

PRIPREMITE KESU ZA POVRAĆANJE: Janjuš zaboravio da se istušira, Aneli ga OVAKVOG primila u krevet! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Marko Janjušević Janjuš

Marko Janjušević Janjuš dobro je poznat rijaliti učesnik, a njegov humor osvojio je srca brojne publike, najpre Zadruge, a sada i Elite.

Njemu je Zadruga promenila život, kada je odlučio da prevari i ostavi suprugu, Enu Janjušević, kako bi uplovio u vezu sa Majom Marinković.

Kako ga kamere prate u stopu 24 sata, sedam dana nedeljno, publika je zapazila da je, kako se komentariše po društvenim mrežama, Janjuš sinoć preskočio tuširanje, pa je u krevet otišao neopranih nogu.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

 

 

U jednom momentu, on se otkrio, a gledaoci su primetili njegovo stopalo, koje je bilo potpuno crno. Ova scena izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama, a svi su se pitali kako Aneli Ahmić, koja je ležala pored njega, to nije primetila i opomenula ga.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Komentari su, kao i uvek, bili podeljeni, pa su jedni smatrali da bi Janjuš trebalo malo više da povede računa, dok su drugi zaključili da je zadrugar samo nagazio prljav pod, te da to nije registrovao.

- "Švaler je gadljiv na vodu", " Kakva li je onda Aneli, kad joj ovo ne smeta?", "Ne preterujte, to je samo senka"... - glasili su neki od komentara na društvenim mrežama.

U svakom slučaju, Aneli i Janjuš su uživali odmarajući nakon emisije, a ubrzo su se uspavali, zagrljeni. Oni ne mogu da sakriju koliko su zaljubljeni jedno u drugo, iako mnogi smatraju da je sve samo dogovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading