MATORA NAPUSTILA ELITU, PA OTIŠLA NA POTPISIVANJE RAZVODA: Evo šta se dogodilio van imanja u Šimanovcima, Tomićeva OČAJNA!

Autor:

Zadruga

05.12.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora je prepričala Đedoviću šta se dogodilo po napuštanju Elite.

MATORA NAPUSTILA ELITU, PA OTIŠLA NA POTPISIVANJE RAZVODA: Evo šta se dogodilio van imanja u Šimanovcima, Tomićeva OČAJNA!

Foto: ATAImages, Shutterstock

Jovana Tomić Matora definitivno je odlučila da stavi tačku i okonča brak sa Anitom Stanojlović, a kako je i sama priznala Marku Đedović, danas je izašla, kako bi završila kompletnu papirologiju. 

Đedović ju je sačekao u dvorištu i ispitao šta se dogodilo kada je napustila Elitu, a ona mu je detaljno prepričala razgovor sa advokatom:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 

 

- Biće to sve dobro - rekla je Džehva.

- Valjda će biti - dodala je Matora.

- A gde si ti bila danas? - pitao je Đedović.

- Bila sam sa reporterkom da potpišem to za razvod. To je neka... Na ruke 100.000.  Meni je reporterka rekla, da kad su išli da vade markere, ova kao: "Pa nisi uplatila Jovani". Ja nemam devizni račun. Kaže uplatila. Rekoh reporterki reci šta je uradila meni... - ispričala je tiho Matora, a pojedini delovi razgovora nisu mogli da se čuju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading