ANITINA MAJKA PRETILA MATEI CAR: Stanojlovićeva htela ljubavnicu da koristi za LOVU, a sad joj stiže TUŽBA!

Autor:

Zadruga

04.12.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali šokantni detalji!

ANITINA MAJKA PRETILA MATEI CAR: Stanojlovićeva htela ljubavnicu da koristi za LOVU, a sad joj stiže TUŽBA!

Foto: ATA Images

Anita Stanojlović od svoje ljubavnice Matee Car želela je novac, kako prenosi Skandal. Naime, ona je htela sa njom da mečuje na TikToku i da na taj način zarađuje novac. Nije ona htela bukvalno da uzima lovu od Matee, ali jj je obećavala sve i svašta ne bi li pristala da joj pomogne preko društvenih mreža da zaradi pare. 

Tijana Ajfon, Matorina prijateljica tvrdi da je Anita želela samo finansijsku samostalnost, ali da je Anita želela samo finansijsku samostalnost, ali da zato potpuno stoji uz Matoru koja je njena prijateljica. Ona je dodala i to da je gošća na svadbi ostala uskraćena da se fotografiše sa mladencima. Nije želela da pljuje Anitu, ali je zato rekla da je verovatno mlada bila pod velikm pritiskom. Sa druge strane otkrila je i to da je Anita bila jedina koja se slikala u kupatilu i na dan scadbe slala poruke svojoj ljubavnici. 

Inače, Tijana je dodala i da je sa Anitine strane na svadbi bila jedino njena sestra. Sa druge strane Matea je provalila da Anitine namere nisu baš čiste i dobre i plemenite, pa je zobg toga rešila da njihovu prepisku od svadbe objavi. 

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Anita, Matea i Matora

S tim u vezi u jednom trenutku je i majka učesnice "Elite"  pokušala da stupi u kontakt sa Mateom, ali bezuspešno. Umesto svega ona je ostavila pismeni trag na taj način što je Matei na Instagramu poslala poruku koja je sadržala i elemente pretnje. Zbog svega toga Matea je rešila da, kako tvrde njeni prijtelji, presavije tabak i da tuži i da prijavi pretnje Anitine majke. Da li će to zaista uraditi ostaje da vidimo, kaže i da će najverovatnije prijaviti i Anitu zbog raznoraznih stvari koje je iznosila. Kako kaže za sve ima dokaze. U svakom slučaju, ako sve bude kako izvor za Skandal tvrdi Anita, ali i njena majka, naći će se zajednona sudu, a protiv njih će biti Matea. Ovo neće biti jedino suđenje jer ni Matora ne odustaje od tužbe za razvod braka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading