KOMPLETNA ISTINA O ANITI OBELODANJENA: Zbog OVOGA joj se ODUZIMA dete? Matora ključni svedok!

Autor:

Zadruga

04.12.2023

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Tomić, Matorin brat otkrio istinu o odnosu Anite Stanojlović i njenog sina Alekseja.

KOMPLETNA ISTINA O ANITI OBELODANJENA: Zbog OVOGA joj se ODUZIMA dete? Matora ključni svedok!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nikola Tomić, brat Jovane Tomić Matore, bio je gost u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde je govorio o skandalu svoje sestre sa njenom suprugom Anitom Stanojlović, koja ju je izdala sa hrvatskom tiktokerkom Mateom Car.

Tomić se osvrnuo i na upoznavanje Matorinih roditelja sa Anitom, te je ispričao kako je upoznao Stanojlovićkinog sina Alekseja.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nikola Tomić

 

- Znam da je dolazila, verovatno da je stric izbegao momenat da je upozna. Znam da je dan ili dva pred ulazak u "Elitu" da je došla i znam da je strina upoznala, za strica ne znam. Ja sam moju Dunju dovodio, meni je on kao dete slatko, pravi dečačić, razdragan, e sad što je malo nestašan, normalno je. Imao sam priliku da vodim njega i Dunju u prodavnicu igračaka, apsolutno me je slušao, da li je u meni video autoritet, ne znam, ali nemam ništa loše da kažem za to dete. Više je Jovana obraćala pažnju na Alekseja, nego Anita. Nije ga odvajala od Dunje, gledala - rekao je Matorin brat.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading