BIVŠI ZADRUGAR SE PRERUŠIO U ŽENU, PA NAPRAVIO LAŽNI PROFIL I OBMANJIVAO LJUDE: Isplivali svi detalji prevare, javnost u šoku!

Autor:

Zadruga

04.12.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar se predstavio kao žena, pa obmanjivao ljude!

BIVŠI ZADRUGAR SE PRERUŠIO U ŽENU, PA NAPRAVIO LAŽNI PROFIL I OBMANJIVAO LJUDE: Isplivali svi detalji prevare, javnost u šoku!

Foto: shutterstock

Kontroverzni rijaliti igrač i bivši zadrugar Branislav Radonjić Brendon veliku popularnost stekao je u rijalitiju "Zadruga".

On se predstavljao u rijalitiju i kao Brenda, kada je utorkom, tokom žurke, "nastupao" kao žena i time zabavljao zadrugare, ali i publiku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Međutim, na društvenim mrežama se pojavila fotografija Brendona, koji se na internetu predstavlja pod lažnim imenom i tako komunicira sa ljudima, ne otkrivajući identitet:

- Brendona provalili da se predstavlja pod lažnim imenom na društvenim mrežama, kao trans devojka - glasio je opis na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading