MILJANA I BEBICA OBMANULI NACIJU: Priznali osećanja i zajedno prolili REKU SUZA!

Autor:

Zadruga

03.12.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoćna dešavanja u emisiji "Nominacije" osavila su sve u šoku!

MILJANA I BEBICA OBMANULI NACIJU: Priznali osećanja i zajedno prolili REKU SUZA!

Foto: printscreen/RTVPink

Sinoć je u rijaliti programu “Elita”, kao i svake subote, održana emisija “Nominacije”. Kako su ovonedeljni potrčci vođe Marka Ðedovića bili Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, takmičari su morali da iznesu svoje mišljenje o njima i jednog pošalju u izolaciju, kako bi se u nedelju borio za opstanak u rijalitiju.

Najviše pažnje privukla je nominacija Nenada Macanovića Bebice, nakon koje sigurno više ništa neće biti isto. Naime, on je prvo Zoli poručio da misli da je njegov odnos sa Miljanom čisto igranje rijalitija, zbog čega je Kulićeva počela da plače. 

Najveći šok za sve bio je kad je i Bebica počeo da plače i pred svima priznao da i dalje voli Miljanu kao čoveka i da posle svega što su prošli zajedno mu je mnogo teško da je gleda kako se ponižava sa Čolićem. 

Što se tiče Miljane, ona zna moje mišljenje - istakao je Bebica, odmah nakon toga počeli su oboje da plaču.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana Kulić plače nominacije

Da li je voliš? - upitala je voditeljka.

Volim je, ali ne na nalin da bih sa njom bio. Ne mogu da gledam kako se Zola igra sa njom, to mi je samo teško da gledam. Ja nemam emocije ljubavne prema njoj - istakao je Bebica.

Na društvenim mrežama komentari su počeli da se nižu kao ludi, a mnogi smatraju da su Bebica i Miljana pokušali da obmanu sve i da su brutalnim svađama hteli samo da budu u centru pažnje, a d je jasno od samog početka da će završiti zajedno, što je sinoćna situacija potvrdila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Nadica

03.12.2023 10:50

Šta reći - FUJJJJ!!!!!