HAOS U GRANDU: Izbio žestok sukob pred kamerama, trese se studio!

Autor:

Zabava

03.12.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjoj epizodi muzičkog takmičenja došlo je do žestoka svađe između Bosanca i Đorđa Davida!

HAOS U GRANDU: Izbio žestok sukob pred kamerama, trese se studio!

Foto: TV Pink/printscreen

U poslednjoj epizodi muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", došlo je do žestoke rasprave između mentora Đorđa Davida i Bosanca oko nastupa takmičara Omara Džaferoskog. Iako je Omar osvojio maksimalan broj glasova, to nije sprečilo Đorđa i Bosanca da se sukobe oko kvaliteta njegovog nastupa.

Bosanac je javno kritikovao nastup Emin Mujića, nazivajući ga amaterom i ističući da nije zadovoljio kriterijume žirija. Sa druge strane, Đorđe je stao u odbranu svog kandidata, ističući da je on standardno odličan. 

- Ne razumem zbog čega se spočitavaju stvari Omaru, ovo je već drugi put od strane određenih članova žirija. I to već na početku Bosanac krenuo si štiklom u ja*a. Omare, ja ti tvrdim i potpisujem da si pevao kao na ploči. To si mu uradio i prošli put kada se takmičio kada je pevao Korni grupu, ja sam preslušavao snimke - odbrusio je roker kompozitoru koji mu nije prećutao svoje mišljenje koje prvobitno nije želeo da podeli.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Đorđe David

- Nisam imao nameru da kažem iz prostog razloga zato što znam da bi ponovio ovu grešku koju je imao u strofi nije otpevao nijedan tačan ton jer je bio visok i davio se dole i treba mu objasniti kako se peva kada je nisko. Nisam imao nameru i neću te drugi put kritikovati, ali to će te koštati. A ti dobro vodi računa Đole kada preslušavaš očito ne čuješ dobro - objasnio je Bosanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading