ŠOK-BOMBA! Maja Marinković poslala DIREKTNU PORUKU trudnoj Aleksandri Nikolić, pa otkrila šta joj je stiglo od Cara pred Elitu!

Autor:

Zadruga

30.11.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je otkrila sve detalje dopisivanja sa Carem, pa najavila žestoku borbu!

ŠOK-BOMBA! Maja Marinković poslala DIREKTNU PORUKU trudnoj Aleksandri Nikolić, pa otkrila šta joj je stiglo od Cara pred Elitu!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić, Pixabay.com

U toku je nastavak emisije "Pitanja gledalaca", a fanove rijalitija interesovala su osećanja Maje Marinković. Naime, ona tvrdi da je i dan-danas zaljubljena u Filipa Cara, iako on čeka dete sa Aleksandrom Nikolić. Mnoge je ovo njeno priznanje šokiralo, ali starleta tvrdi da ne može da pobegne od emocija.

- Ja sam samo iskrena, kažem onako kako jeste. Naravno da je čudno kad kažem da sam zaljubljena u čoveka koji čeka dete sa drugom, ali ne mogu da budem neiskrena. Iskreno verujem da će sve to biti kako treba i da će me proći, ja ostvarim sve što naumim - rekla je Maja.

- Maja se nikada neće opametiti, ali ona je iskrena. Ako je prebolela Janjuša, uspeće da preboli i Cara. Car ni zbog deteta neće biti porodičan čovek, neće se skrasiti pored jedne žene. Maju će proći to - komentarisala je Miljana.

- On mene poznaje bolje nego bilo ko. Ja nikada ne bih dozvolila toliko da se ponizim, da ga nisam toliko volela. Ako imaš iskrene emocije prema nekome, naročito ako je ta devojka trudna, onda ne radiš takve stvari, ne pišeš meni. Ja sam se iznenadila kada sam videla njegovu poruku, tako je krenulo. Mi smo dva meseca bez prestanka bili u kontaktu - dodala je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veki

30.11.2023 21:26

Isti ste,olosi najobicniji