MAJA MARINKOVIĆ OGOLILA DUŠU: Konačno priznala koliko je boli PORODIČNI ŽIVOT Aleks i Cara - opet UDARILA na trudnu pobednicu Zadruge!

Autor:

Zadruga

30.11.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više ne može da potiskuje svoja osećanja!

MAJA MARINKOVIĆ OGOLILA DUŠU: Konačno priznala koliko je boli PORODIČNI ŽIVOT Aleks i Cara - opet UDARILA na trudnu pobednicu Zadruge!

Foto: ATA Images

Maja Marinković tokom žurke koja je održana u utorak prolila je reku suza i totalno se slomila, zbog ljubavi koju oseća prema Filipu Caru

Povodom te situacije sinoć je za nju stiglo pitanje u emisiji “Pitanja gledalaca”, a publiku je zanimalo da li plače iz emocije koju ima prema njemu ili jer je boli porodični život koji on gradi sa trudnom pobednicom šeste sezone “Zadruge”, Aleksandrom Nikolić.

- Plakala si radi Filipa na žurki, da li je to zbog emocije ili porodičnog života sa Aleks? - glasilo je pitanje koje je pročitao voditelj Milan Milošević.

- Nije sramota plakati, ja se samo sklonim kada plačem, mene to brzo proðe. Ne boli me, zato što meni nije problem ta druga osoba, mene boli samo emocija koju imam prema njemu. Volela bih da me neke stvari prođu vremenom. Mene možda Filip nije voleo, ali ne voli ni nju pošto sam se ja umešala tu. Imaš neke osobe koje vole samo sebe, diže im se ego kad se muvaju sa njih mnogo - priznala je Marinkovićeva u sinoćnoj emisiji.  

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Biba

30.11.2023 10:40

Crkni od muke,krivo ti je sto je izabrao pravu a ne garaganku

Slađa

30.11.2023 13:10

@Biba - Maja je samo za nužnu jednokratnu upotrebu.