MATORA OKREĆE NOVI LIST, ANITI SE NE PIŠE DOBRO: Tomićeva saopštila odluku, posle ovoga nema nazad!

Autor:

Zadruga

30.11.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora je definitivno odlučila da se razvede i nastavi dalje bez Anite.

MATORA OKREĆE NOVI LIST, ANITI SE NE PIŠE DOBRO: Tomićeva saopštila odluku, posle ovoga nema nazad!

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora danas je posetila Rajski vrt i Drvo mudrosti, sa kojim je porazgovarala i otvorila dušu o onosu sa Anitom Stanojlović.

Matora je priznala da je potpuno izgubila poverenje u Anitu i da ne bi mogla da joj pređe preko prevare sa Mateom Car, a otkriva i da se suočila sa Anitinom manipulacijom:

- Kod mene postoji nada da nije sve tako, Vidim ja njenu manipulaciju, ali kada pomislim da je rekkla neke stvari, ali nije pričala o detaljima. nema potrebe za razgovorom našem. Ja sam se iskontrolisala da je ne bih vređala. Ranije sam to radila, ali sada ne. Koliko god da sam povređena, ne bih govorila ne ke stvari, nisam ravnodušna prema njoj, a ona svojim postupcima u meni budi bes. ja ne želim da budem ikome zezanje. Trudim se da uispoštujem moje i sebe, i to je to, ostali me ne zanima, ona je kvarna prema meni baš. Iskreno, ne verujem joj ništa - rekla je Matora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Sanja

30.11.2023 17:01

Meni ta matora izgleda kao klovn a tako se i ponaša. Vrti je kako ko stigne